20 / 04 / 2024

pashadora konum

pashadora konum

Pashadora Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm bölgesinde, Rami Kışla Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor...

Selenium Retro 9 konum!

Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofisten meydana geliyor. Selenium Retro 9 konum bilgileri haberimizde bulunuyor.

Beyoğlu Elysium Soul konum!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beyoğlu Elysium Soul konum bilgisine göre TEM Otoyolu bağlantılarına yakın yerde yer alıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Soyak Konforia konum!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Soyak Konforia projesi 40 blok şeklinde yükseliyor. Soyak Konforia konum bilgisine göre İstanbul Bahçeşehir 'de inşa ediliyor.

Tomtom Gardens konum bilgileri!

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Evalpark Bahçeşehir Evleri konum bilgisi!

Evalpark Bahçeşehir Evleri konum bilgisi kapsamında 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları ile 3. Havalimanına yakınlığı ile yıllar sonra yatırımcıların ilgi odağı olmayı planlıyor.

Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçiriliyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede bulunuyor?

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçirilen proje 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede?

Nef İnistanbul Gala Evleri konum!

Nef İnistanbul Gala Evleri konum olarak Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri konum!

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da bulunuyor.

İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum!

İmga inşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Evleri'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 olarak tasarlandı.İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunuyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa konum!

Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.Nef ve İş GYO imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

DKY Kartal konum!

DKY Kartal konum bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından FSM Köprüsü’ne 25 dakika mesafede yükseliyor.

pashadora konum Haberi

pashadora konum


Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm bölgesinde yükselecek olan Pashadora projesi Bayrampaşa'da Murat Mahallesi'nde Rami Kışla Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Pashadora projesi metrobüs ve metro ulaşımına yakın noktada bulunuyor.


Pashadora Bayrampaşa projesi 200 daire ve 50 mağazadan meydana geliyor. Toplam inşaat alanı 50 bin metrekare olan Pashadora Bayrampaşa projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor.




www.mutluinsaat.com.tr

Telefon : 0212 442 00 11

Gülcihan...