29 / 03 / 2024

PDO Proje Dizayn adres

PDO Proje Dizayn adres

PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Karagöz, Timuçin Mert Çelikkoparan ve Erdal Gişi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Doa Dizayn Ve Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doa Dizayn Ve Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Yılmaz Şanlı ve Onur Şanlı ortaklığında kuruldu.

Zirvede Dizayn İnşaat Proje Uygulama Noktası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirvede Dizayn İnşaat Proje Uygulama Noktası Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Demir tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BKM Dizayn Teknik Proje Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

BKM Dizayn Teknik Proje Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Bilgen Yüce tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akzirve Strada proje fiyatları!

3 etap şeklinde dizayn edilen Akzirve Strada projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari üniteden meydana geliyor. Akzirve Strada proje fiyatları 299 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor.

Sancaktepe Bizimtepe Aydos proje fiyatları!

Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi 13 katlı 17 blok şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de konumlandırılıyor. İşte Sancaktepe Bizimtepe Aydos proje fiyatları...

Pak Dizayn Restorasyon Proje Uygulama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Dizayn Restorasyon Proje Uygulama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Kılıç imzasıyla kuruldu.

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü!

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunan proje 17 blok halinde yükseliyor.

Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Çınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de Güngören, Güven Mahallesi 'nde kuruldu.

Dizayn Taahhüt Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dizayn Taahhüt Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bahadır Daşdan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi' nde kuruldu.

PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Karagöz, Timuçin Mert Çelikkoparan ve Erdal Gişi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

2E Teknik Dizayn Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık ve Limited Şirketi kuruldu!

2E Teknik Dizayn Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık ve Limited Şirketi, Emre Karamuk, Ersin Deniz Çınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

PDO Proje Dizayn adres Haberi

PDO Proje Dizayn adres

PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Karagöz, Timuçin Mert Çelikkoparan ve Erdal Gişi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.


PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...