25 / 04 / 2024

Pecha Kucha

Pecha Kucha

Türkiye’nin düzcamda lider markası Şişecam Düzcam, mimar, mühendis ve yapı sektörü yatırımcılarını The Marmara Esma Sultan’da “Şeffaflığın Üstatları” organizasyonunda ağırladı.

Avrasya GYO'nun Batum'daki rezidansında inşaatın yüzde 80'i tamam!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Atlas Georgia A.Ş. tarafından Batum, Mtsvane Kucha Blv N1 yapımına başlanılan rezidans projesi hakkında özel durum açıklaması yayınladı.

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.

Avrasya GYO Batum'daki rezidans projesinden daire satın aldı!

Avrasya GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Gürcistan Batum'daki Metro Atlas Georgia tarafından Mtsvane Kucha bulunan rezidanstan gayrimenkul satın almasına ilişkin bilgilerini yayınladı.

YEM Sahnesi'nde Pecha Kucha Night İstanbul Vol. 11!

Pecha Kucha Night İstanbul 'a 2011 yılı boyunca ev sahipliği yapmakta olan Yapı Endüstri Merkezi 'nde (YEM) ise aynı tarihlerde baş döndürücü bir sergi var. Space Invaders: Sanat ve Video Oyunu çevresi

Pecha Kucha Night İstanbul takipçileri buluşuyor!

Pecha Kucha Night İstanbul takipçileri, 10 Mart 2011 Perşembe günü yine saat tam 20:20'de, Yapı Endüstri Merkezi'nde, 8. kez bir araya geliyor...

Pecha Kucha Haberi

Pecha Kucha

 Avrupa’nın 2’nci, dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, The Marmara Esma Sultan’da “Şeffaflığın Üstatları” etkinliğinde mimarları, cephe danışmanlarını, yatırımcıları ve cam sektörü temsilcilerini ağırladı. 11 sektör profesyoneli “Pecha Kucha” etkinliğinde hazırladıkları cam ile ilgili ilham verici sunumları izleyicilere aktardı.


Yaklaşık 350 yapı sektörü profesyonelinin katıldığı Şeffaflığın Üstatları etkinliğinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Şişecam Düzcam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, yapı sektörü profesyonellerinin projelerinde temperlenebilir kaplamalı şeffaf cephe camlarının kullanımının hızla yaygınlaştığını belirterek, şunları söyledi: “Bugün burada yaşam alanlarımızı şekillendiren ve kentlere ruh veren şeffaflığın üstatlarıyla bir araya geldik. Hem çok şeffaf hem de doğal bir mekanda sizleri ağırlamak istedik. Konseptimizi de sizler ve bizler arasındaki bağı en iyi ifade edecek şekilde “ terrarium” olarak seçtik Bildiğiniz gibi terrarium özenle hazırlanan...