16 / 04 / 2024

Pega Kartal kadınlar günü kampanyası

Pega Kartal kadınlar günü kampanyası

KARTAL'DA yükselen Pega Kartal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü giyim ve kozmetik çekinden hafta sonu konaklamaya kadar kadınlara özel hediyelerle kutluyor. 8 Mart'ta 5 bin TL Giyim ve Kozmetik Çeki...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Pega Kartal'da inşaat 8 ay sonra sonra tamamlanacak!

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi.

Pega Kartal'dan ev alana finansman desteği sağlanıyor!

Ege Yapı Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi. Şirket, stoktaki daireleri satın almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı.

Ege Yapı Pega Kartal kampanyası!

Ege Yapı Pega Kartal kampanyası kapsamında 0,69 faiz oranı ile konut sahibi olunabiliyor. Toplam 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Pega Kartal kampanyalı ödeme planı!

Pega Kartal kampanyalı ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor.

Kale Endüstri Holding'ten çalışanlarına Kadınlar Günü'ne özel hediye!

Türkiye’de 62 yıldır güvenliğin lideri Kale Endüstri Holding, kadınlar için “Önce Güvenlik” dedi. Kale Endüstri Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, çalışanlarına Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na ait el emeği ürünlerden hediye etti.

Kadınlar günü Urankent’te kazandıracak!

Özel günlerde sakinleriyle bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Urankent, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenleyeceği etkinlikte de sürprizlere hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'da Kadınlar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond 'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüzde 12 'lik indirim kampanyası başladı.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim!

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş İncek Dünyası'nda Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki!

Sinpaş İncek Dünyası projesinde Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki sağlanıyor. Projede İncek Blue, İncek Life ve İncek Green olmak üzere 3 bölüm şeklinde yükseliyor.

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'ne özel kampanyaları başlattı. Kadınlara özel bu kampanyalar sadece 7 ve 8 Mart tarihlerinde geçerli sayılacak.

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.

Konut projelerinde kadınlar günü kampanyası 2015!

Gökdeniz Kartal, İstasyon 24, Airport 24 ve Still İstanbul Diamond projeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları...

Pega Kartal kadınlar günü kampanyası Haberi

Pega Kartal kadınlar günü kampanyası

KARTAL'DA yükselen Pega Kartal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü giyim ve kozmetik çekinden hafta sonu konaklamaya kadar kadınlara özel hediyelerle kutluyor. EgeYapı Group, Pega Kartal'dan konut alacak kadınlara 8 Mart'ta 5 bin TL Giyim ve Kozmetik Çeki, 5 Yıldızlı Otelde 2 Kişilik Hafta Sonu Konaklama ve SPA Keyfi, 1 Yıllık Sağlık ve Diyetisyen Paketi gibi hediye seçenekleri sunuyor. 32 katlı Residence bloku ve 5 katlı Ofis blokundan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


Akşam...