29 / 03 / 2024

Pega Kartal’dan ev sahibi olanlara aylık 2 bin TL finansman desteği!

Pega Kartal’dan ev sahibi olanlara aylık 2 bin TL finansman desteği!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kartal Pega

EgeYapı Group yeni kampanyasıyla aylık 2 bin TL'lik finansman desteği sağlıyor. Pega Kartal'da da geçerli olan kampanya kapsamında 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınıyor.



EgeYapı Group, finansman desteği ve yepyeni ödeme sistemiyle Pega Kartal’da kolayca ev sahibi olma dönemini başlatıyor… 


Yıl sonunda teslim edilecek ve tapuları hazır olan Pega Kartal’da daire sahibi olmak isteyenler, evlerinin peşinatını 3 yılda 3 taksitle rahatça ödüyor.


Daire bedeline göre değişkenlik gösteren finansman desteği ile ev sahibi olmak isteyenler dairelerini teslim almadan aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteğini “hemen” almaya başlıyor. 


18 ay boyunca devam edecek finansman desteği ile birlikte banka kredisi kullanıldığı ödeme planlarında, ev sahibi olmak isteyenlerin kalan ödemelerini ise kira getirileri karşılıyor. 


380 bin TL’lik daire 247 bin TL’ye nasıl alınır?


Bu finansman modeli ile  Egeyapı Group  ev sahibi olmak isteyenlere 380.000-TL’lik dairenin 247.000-TL’ye nasıl alınabileceğini açıklıyor.


Örneğin “yıl sonunda” teslim edilecek 380.000-TL tutarında bir daire sahibi olunduğunda ; peşinat 3 yılda 3 taksitle ödeniyor.


EgeYapı Group aylık 2.000-TL finansman desteğini ise  “hemen” vermeye başlıyor. Banka kredisi kullanan daire sahipleri 18 ay boyunca banka kredisi tutarlarını bu finansman desteği ile ödüyor. 


Yıl sonunda teslim edilecek projeden daire sahibi olanlar, 18 ay sonunda dairelerini rahatça kiraya verebiliyor ve böylece kalan aylık ödemelerini kira getirileri karşılıyor.


Böylece Anadolu Yakası’nın en yenilikçi rezidansından 380.000-TL’lik bir daireyi 247.000-TL’ye almak mümkün oluyor.


AYRICALIKLARIN MERKEZİNDE METRONUN YANI BAŞINDA

1+1’den 4+1’e geniş daire seçenekleriyle Pega Kartal, sahiplerine konfor ve ayrıcalıklı yaşam sağlamakla kalmıyor, eşsiz kübik yapısı ile İstanbul’un siluetine değer katıyor. Pega Kartal’ın yanı başındaki metroyla sosyal hayatın tüm imkanlarına ulaşılabiliyor, 15 dakika uzaklıktaki Sabiha Gökçen Havaalanı ile dünyaya bağlanılıyor. Dünya’nın en büyük adliye sarayına 5 dakika mesafesiyle İstanbul’un en merkezi lokasyonlarının başında bulunuyor. Sahip olduğu Adalar manzarasıyla İstanbul’un güzelliklerini sahiplerine sunuyor. 


08502225343

www.pegakartal.com 


projeye sor



Geri Dön