26 / 04 / 2024

pega kartal adres

pega kartal adres

Kartal Pega daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor.

Pega Kartal ulaşım bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 200 adet daire yer alıyor. Pega Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Pega Kartal'da aylık 4 bin 125 TL finans desteğiyle!

Yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Pega Kartal projesinde düzenlenen kampanya kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteğiyle konut sahibi olunuyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Pega Kartal projesinde peşinatı 3 yılda öde! Aylık 4.125 TL faiz desteğiyle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Pega Kartal projesinde uygulanan kampanyayla aylık 4.125 TL faiz desteği sağlanıyor.

Pega Kartal'da 4.125 TL finansman desteğiyle! Peşinatı 3 yılda öde!

Peşinatların 3 yılda 3 taksitle ödendiği Pega Kartal projesi kapsamında yer alan daireler için uygulanan finansman desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'ye satın alınıyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL’ye varan finansman desteği!

EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen Pega Kartal’da kolayca ev sahibi olma dönemini başlatıyor. finansman desteği ve yepyeni ödeme sistemiyle 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınabiliyor.

Pega Kartal’dan ev sahibi olanlara aylık 2 bin TL finansman desteği!

EgeYapı Group yeni kampanyasıyla aylık 2 bin TL'lik finansman desteği sağlıyor. Pega Kartal'da da geçerli olan kampanya kapsamında 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınıyor.

EgeYapı'dan Pega Kartal'a özel kampanya!

Egeyapı Croup'un İstanbul Anadolu Yakası'nın iş ve yaşam merkezi Kartal'da hayata geçirdiği en prestijli rezidans projesi Pega Kartal'ın yılın fırsatını sunan kampanyası herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Pega Kartal adres!

Pega Kartal adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Pega KArtal projesi toplam 200 adet konut, 28 adet ofis ve 11 adet ticari birimden meydana geliyor

Kartal Pega ödeme koşulları!

Kartal Pega ödeme koşulları kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Kartal Pega Evleri fiyat listesi 231 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ege Yapı Pega Kartal fiyatları!

İstanbul Kartal Pega 200 adet daire, 11 adet ticari birim ve 23 adet ofisten meydana geliyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatları bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar!

Ofis, daire ve ticari alanlardan meydana gelen Kartal Pega Evleri İstanbu 'un Kartal bölgesinde konumlandırılıyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar listesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Kartal Pega Ege Yapı!

Kartal Pega Ege Yapı projesi hakkındaki bilgiler haberimiz içinde yer alıyor, proje konut dükkan ve home ofislerden oluşuyor...

Kartal Pega ne zaman teslim?

Fiyatların 212 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kartal Pega ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Yakacık Hill Kartal adres!

Yakacık Hill Kartal adres bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal - Yakacık Hürriyet Mahallesi'nde bulunuyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Marina'ya 8 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Ege Yapı, Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Batışehir, Pega Kartal ve yeni projeler, 17-19 Aralık tarihleri arasında ilk kez Bakü’de düzenlenecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

pega kartal adres Haberi

pega kartal adres

Pega Kartal Rezidans'ta konutların alanları 64 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede 200 adet daire, 28 adet home ofis ve 11 adet ticari üniteye yer veriliyor. 


Kartal Pega daire fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 15 peşinatta, yüzde 70'lik bedel için 60 ay vade imkanı sağlanıyor, kalanı ise teslimde ödeniyor. 


Soğanlık Pega Kartal Evleri İstanbul Park Pisti'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, Tekno Park'a 10 dakika, sahil yoluna 5 dakika, Adliye Sarayı'na 5 dakika, Pendik feribot iskelesine 10 dakika, Uluslararası Fuar Alanına 15 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen Pega Kartal Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut. Proje EgeYapı Group imzası ile yükseliyor. 


Pega Kartal Soğanlık'ta buhar odası, yüzme...