19 / 04 / 2024

pega kartal ödemeleri

pega kartal ödemeleri

Ege Yapı Pega Kartal ödeme koşulları kapsamında 60 aya varan taksit imkanı sağlanıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Pega Kartal ulaşım bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 200 adet daire yer alıyor. Pega Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

EgeYapı Group’tan Pega Kartal’da herkesi ev sahibi yaptıracak kampanya!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, herkesi ev sahibi yapacak bir kampanya sunuyor.

Pega Kartal'da 30 bin TL'ye varan indirimler!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, 1 – 15 Mayıs tarihleri arasında “Beş Beşlik Ödeme Keyfi” ile ev sahibi yapıyor.

Ege Yapı Kartal Pega fiyat listesi!

Ege Yapı Kartal Pega fiyat listesi 231 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı Kartal Pega ödemeleri yüzde 1 peşinat ile yapılıyor...

Pega Kartal ödemeleri!

Minimum 212 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Pega Kartal ödemeleri bilgileri haberimizde yer alıyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri yüzde 4 indirim sağlanıyor.

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Ege Yapı, Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Batışehir, Pega Kartal ve yeni projeler, 17-19 Aralık tarihleri arasında ilk kez Bakü’de düzenlenecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

pega kartal ödemeleri Haberi

pega kartal ödemeleri

Pega Kartal Residence'de teslimlerin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede daire fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ege Yapı Pega Kartal ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Toplamda 200 adet konut, 11 adet ticari birim ve 28 adet ofisten oluşan proje 40 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


Pega Kartal'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Kartal Pega Evleri'nde oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları, sauna, buhar odası, yüzme havuzu ve fitness center gibi sosyal yaşam alanları mevcut. Projede dairelerin alanları 64 ile 204 metrekare arasında değişiyor. 


Pega Kartal Konutları İstanbul Park Pisti'ne 15 dakika, Tekno Park'a 10 dakika, Sabiha Gökçen...