28 / 03 / 2024

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Kartal

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....



Cordella Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katlı daire tipleri bulunuyor. Projede toplam 215 konut ve 3 ticari alana yer veriliyor. 


7 bin metrekare arsa alanına sahip  Cordella Kartal  projesi 15,16 ve 17 katlı üç blok olarak planlandı. Proje  Kayıhan Yapı  imzası taşıyor.


Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!


Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faizle, 120 ay ise 0,59 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Cordella Kartal projesinde Aralık 2019'a kadar vade seçeneği ve konut sahibi olduktan sonra ödeme imkanı da bulunuyor. 


Cordella Kartal Evleri nerede?


Cordella Kartal Konutları metroya 2 dakika, Marmaray'a 2 dakika, Sahil yoluna 2 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika, Büyük Anadolu Adalet Sarayı'na 2 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika, Pendik İDO İskelesi'ne 7 dakika, Bostancı İDO İskelesi'ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 12 dakika, Uluslararası Fuar Alanı'na 15 dakika mesafede yer alıyor. 


Cordella Kartal sosyal alanları arasında;


Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu

Açık ve Kapalı Otopark

Fitness Center

Bay-Bayan Sauna

Çocuk Oyun Parkı

2M Migros Market

Cafe & Restaurant

Güvenlik

Geniş Peyzajlı Dinlenme Alanları

Prestijli ve Modern Mimari

Geniş, kullanışlı ve konforlu Ferah daireler mevcut. 


Tel: 444 6 506

Web: www.cordellakartal.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön