27 / 04 / 2024

Pegasus hatları

Pegasus hatları

Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Sabiha Gökçen'den Frankfurt ve Madrid'e hat açtı. Hatlar, Mart 2014 tarihinden itibaren seferlere başlayacak...

TAV, Bodrum’da dış hatlar teminalini devraldı!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

5. Levent projesindeki yüksek gerilim hatları dönüştürülecek!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları dönüştürülecek. 2017de tamamlanacak olan 5. Levent projesinde yaklaşık 4 bin konut bulunacak.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini devraldı!

TAV Havalimanları, geçen yıl iç hatlar terminalini devraldığı Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini de devralarak işletmeye başladı.

5. Levent projesinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle, İstanbul TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent konut projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor.

TAV Bodrum dış hatları devraldı!

TAV Havalimanları, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinde operasyona başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

1948 yılında tramvay hatları tedricen sökülecek!

1948 yılında tramvayı modası gittikçe geçen bir nakil vasıtası olarak gören Elektrik ve Tramvay İdaresi, İstanbul'daki tramvay hatlarını yavaş yavaş sökecekmiş ve sökülen tramvay hatları yerine otobüs getirtecekmiş.

Marmaray banliyö hatlarında son durum!

İki yıl önce Marmaray’a entegrasyon için kapatılan banliyö hatlarının akıbetini Ulaştırma Bakanlığı’ndan Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan açıkladı. Yeni takvime göre hattın tamamının bitiş tarihi 2017’nin ikinci yarısı...

İETT'den köy hatları uygulaması!

İETT düzenlediği yeni köy hatlarıyla, şehirdeki vatandaşları tarım bölgelerine taşıyarak, organik tarım ürünlerini temin etme ve iyi bir hafta sonu geçirme imkanı sunacak. İşte ayrıntılar...

Başiskele’de elektrik hatları yeraltına alınıyor!

Başiskele Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışmayla yer altına alınıyor. Bölgede kaldırımlar da yenilendi.

Marmara'ya entegre edilen yeni hatlar ne zaman açılacak?

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren hatlarının tamamlanması için yeni takvim belli oldu. İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme-Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi planlıyo

Gökhan Demirtaş: Ereğli'de tüm ana su hatları yenilendi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldeye üç yeni su deposu yapıldığını ve beraberinde tüm ana su hatlarının da yenilendiğini söyledi.

Beyonce'nin vücut hatları inşaata ilham oldu!

Kıvrımlı vücuduyla öne çıkan sanatçının hatları, Avustralya'da inşa edilecek bir gökdelene ilham kaynağı oldu. Sanatçının 'Ghosf klibindeki tarzı kullanılacak olan bina 68 katlı olarak planlandı

Zonguldak'ta enerji nakil hatları için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak'ta tesis edilecek olan enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pegasus hatları Haberi

Pegasus hatları

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 22.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Frankfurt ve 24.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Madrid tarifeli seferlerine...