06 / 12 / 2025

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul’da D-100 karayolu dışında da yeni metrobüs hatlarını devreye almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul D-100 karayolunda, sol taraflarında kapıları bulunmadığı için, trafik akışının testine gitmek zorunda kalan metrobüslerin gelecek yılın sonundan itibaren, değişip trafik akışının yönünde hareket edeceklerini söyledi.


Habertürk Gazetesi’ne konuşan İETT Genel Müdürü Arif Emecen, mevcut metrobüs hattından çıkacak olan körüklü otobüslerin kent içi taşımacılığında kullanılmaya devam edeceğini ve gelecek yıldan itibaren İstanbul’da D-100 karayolu dışında da yeni metrobüs hatlarını devreye almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.


Habertürk


Geri Dön