02 / 05 / 2024

İstanbul yeni metrobüs hatları

İstanbul yeni metrobüs hatları

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul’da D-100 karayolu dışında da yeni metrobüs hatlarını devreye almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

İstanbul'a 125 yeni otobüs geliyor! 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak! 

İBB ve İETT, yaklaşık 850 milyon TL'lik öz kaynakla İstanbul’a 125 yeni otobüs getiriyor. Söz konusu otobüsler 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak. 

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Metrobüs hattı uzatılacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs hattının uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu: Metrobüs yoğunluğunu hafifletecek tek şey metrodur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs filosuna dahil etmek üzere, ikinci kez yeni araç incelemesi yaptı. İmamoğlu, “Bugünü çözüyoruz, ama 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl sonrasını da düşünüyoruz.  Bu hatta, insanları mümkün olduğu kadarıyla metroyla buluşturmakla çözüm bulacağız.” dedi.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Raylı sistemler metrobüsün yükünü azaltacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak'' diye konuştu.

Tarihi Kruger Han yeni kiracısını bekliyor!

İstanbul’da Beyoğlu’nun en özel noktalarından birinde konumlanan, İstanbul Sanayi Odası’na (İSO) bir dönem genel merkezlik yapan tarihi Kruger Han, yeni kiracısını bekliyor.

Bolu'ya metrobüs müjdesi!

İstanbul'da tek hat üzerinde trafiğe neredeyse hiç karışmadan yolculuk imkanı sunarak ulaşımı rahatlatan metrobüs uygulaması Bolu'da da hayata geçirilecek.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

İstanbul yeni metrobüs hatları Haberi

İstanbul yeni metrobüs hatları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezinde incelemeler yaptı.

Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattının son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan İBB Başkanı İmamoğlu, merakla beklenen Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın 2020'nin Ocak ayında hizmete açılacağını söyledi.

Yarım kalan metro hatları ile ilgili de konuşan Başkan İmamoğlu: "İstanbulun ulaşımdaki bir numaları aracı metro olmalı, yerin üstüne sığmıyoruz, altını kullanmamız gerekiyor. İstanbul'da 221,7 kilometre devam eden metro hattı var 80 kilometresi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, geri kalan 140 kilometrelik kısım ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. 140 kilometrelik hatlarda ihalesi yapılmış ve devam edenler var, durdurulmuş olanlar da var, hatta sözleşmesi yapılmış ama başlanmamış olanlar da var. Biz bu süreci sıkı bir...