26 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu Marketler konutları

Pehlivanoğlu Marketler konutları

Ali Pehlivanoğlu, Ayrancılar'da toplu konut projesine başladı.Türkiye'nin en büyük bölgesel market zincirini kuran Ali Pehlivanoğlu bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yaptı.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Gayrimenkul zengini Hanif Pehlivanoğlu'nun milyarlık serveti paylaşılamadı!

İnşaat şirketi ve yüzlerce taşınmaz gayrimenkulü ile milyonlarca liralık servete sahip Hanif Pehlivanoğlu'nun serveti paylaşılamadı...

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

Pehlivanoğlu Marketler konutları Haberi

Pehlivanoğlu Marketler konutları

İzmir'in vergi rekortmenlerinden olan Pehlivanoğlu, kızı İrem Pehlivanoğlu ile birlikte girdiği sektörde emlak pazarlamadan sonra şimdi de toplu konut işine de el attı. 


Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi olduğu SİZA Gayrimenkul Limited Şirketi, izmir Ayrancılarda 517 dairelik toplu konut projesine başlıyor. Zemin ve 9 katlı 11 bloktan oluşan proje kapsamında: 88 adet 45 metrekare büyüklüğünde 1 artı 1, 319 adet 65-81 metrekare büyüklüğünde 2 artı 1 ve 110 adet 114 metrekare büyüklüğünde 3 artı 1 konut yapılacak. 


Torbalı Ayrcancılan'ın yeni gelişim bölgesinde süper avantajlar taşıyacak olan projede. 517 dairelik toplu konut projesi ve imar planının hazır olduğu, projenin tamamının veya her bloğun ayrı ayrı kart karşılığı olarak değerlendirilebileceği belirtildi. 

Ayrıca projenin teklif alma sureti ile değerlendirileceğine vurgu yapıldı. 


Ali Pehlivanoğlu halen Pehlivanoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim...