28 / 03 / 2024

pekdemir inşaat evimiz kocaeli nerede

pekdemir inşaat evimiz kocaeli nerede

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projeleinden olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat’ın 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat‘ın Kocaeli‘de hayata geçirdiği dev konut projesi Evimiz Kocaeli 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketlerini Evimiz Kocaeli’yi ve yatırımlarını anlattı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli nerede?

Evimiz Kocaeli projesi Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli nerede? sorusuna haberimizin içinde yer veriyoruz. Evimiz Kocaeli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor...

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli satılık daire!

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 106 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Evimiz Kocaeli projesinde konut teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek..

Evimiz Kocaeli projesi!

Evimiz Kocaeli projesi 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evimiz Kocaeli projesi Temmuz 2015 senesinde teslim ediliyor...

Evimiz Kocaeli ödeme planı!

Evimiz Kocaeli ödeme planı bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli daire fiyatları 99 bin TL'den başlıyor...

Evimiz Kocaeli fiyat listesi!

Evimiz Kocaeli fiyat listesi kapsamında daireler 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Evimiz Kocaeli teslim tarihi!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen ve Kocaeli Başiskele'de 936 konutluk bir proje olarak yükselen Evimiz Kocaeli teslim tarihi...

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

Mortgage kanunuyla inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli 'nin en büyük markalı konut projesine 70 yıllık Pekdemir inşaat imza attı. Halen şirketi iki kuşak birlikte yönetiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir, hedeflerinin önce İstanbul sonra da yurtdışı olduğunu söylüyor...

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de son daireler satışta!

Pekdemir İnşaat kalan son dairelerin satışı gerçekleştirilirken, diğer yandan projenin ikinci el satış ofisi olarak daire sahiplerine hizmet vermeye başlayan Gayrimenkul Fikirleri, satın alınan dairelerin değerlendirilmesine profesyonel destek sağlıyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli 730 günde tamamlandı!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli projesinin teslimleri sürüyor!

Pekdemir inşaat, tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'ni 730 günde tamamlayarak, daireleri 1 Temmuz'dan itibaren teslim etmeye başladı.

Pekdemir İnşaat bina dönüşüm projelerine başlayacak!

70 yılı geride bırakan Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin en büyük, markalı konut projesine imza attı. Şimdiye kadar bitirdiği konutlarla neredeyse her mahalleden 2 aileyi eve kavuşturdu.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat‘ın Kocaeli‘de hayata geçirdiği dev konut projesi Evimiz Kocaeli 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketlerini Evimiz Kocaeli’yi ve yatırımlarını anlattı.

pekdemir inşaat evimiz kocaeli nerede Haberi

pekdemir inşaat evimiz kocaeli nerede

Çevre düzenlemesine kadar tamamlanan projede her daire sahibi, satış sözleşmesinde yazan tarihte, randevulu olarak satış temsilcisiyle birlikte inceleyerek dairesini teslim alıyor. Site tüm tesisleriyle birlikte Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Şirketi (YKS) tarafından ilk günden itibaren profesyonelce yönetiliyor.Daire sahipleri de, istek ve taleplerini, Pekdemir Güvence Sistemi kapsamında internet üzerinden, ilgili birimlere bir tıkla bildirebiliyorlar. Temizliği dahi yapılmış dairelerden satışı devam edenlerin fiyatları, 2+1’lerde 158 bin lira, 3+1’lerde  164 bin lira ve 4+1’lerde 269 bin liradan...