29 / 03 / 2024

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı olarak hayata geçireceği Konak 2. Etap projesinde inşaat çalışmaları Ocak'ta başlıyor. Projede teslimlerin Nisan-Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap'ın tüm detayları!

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap projesinin tüm detayları belli oldu. Proje, 441 milyon 300 bin TL'ye mal olacak...

Emlak Konut Konak 2. Etap projesinde detaylar belli oldu!

Emlak Konut Konak 2. Etap projesinde detaylar belli oldu. 1069 konut ve 34 dükkanın yer alacağı projede teslimler 2022 yılında yapılacak..

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Allsancak İzmir satışta! 603 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa edilen Allsancak İzmir projesi satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor!

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor. Proje Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek.

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap Haberi

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı olarak hayata geçireceği Konak 2. Etap projesi Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat imzası ile yükselecek.

İzmir'in Konak İlçesi'ne bağlı Umurbey Mahallesi'nde konumlandırılan projede 130 odalı otel, 150 adet apart ünite, 1069 adet konut, 34 dükkana yer veriliyor.

441 milyon 300 bin TL yatırım bedeline sahip proje, 10 bin 493,77 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Toplam 80 bin metrekare kapalı alana sahip olacak proje, zemin altı 2.kat, zemin altı 1.kat ve zemin kat ve zemin üzeri 24 kat olmak üzere toplam 25 katlı olarak inşa edilecek.

Proje, 32 bin 589,18 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam kapalı alanı 210 bin metrekare alana sahip olacak. Projede çeşitli büyüklüklerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alacak....