28 / 03 / 2024

Pendik Ankara Caddesi imar planı

Pendik Ankara Caddesi imar planı

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Ankara Caddesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Pendik Ankara Caddesi imar planı 30 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı ve Tuzla Aydıntepe, İçmeler, Şifa, Mimarsinan, Aydınlı Mahallesi ve Çevresi değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı 30 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı ve Tuzla Aydıntepe, İçmeler, Şifa, Mimarsinan, Aydınlı Mahallesi ve Çevresi değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Aydosland'de 1+1 daireler 258 bin 744 TL'ye!

Pendik Aydos Caddesi üzerinde yükselen Aydosland'de 1+1 dairelerin fiyatları 258 bin 744 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 4+1'e kadar daire seçeneği sunuluyor..

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

İzpek Trend Bornova Evleri geliyor! Yeni proje!

Bornova'da Ankara caddesi üzerinde yükselen İzpek Trend Bornova Projesi'nde 168 bağımsız birime yer veriliyor. Projede teslimler 2019 Mart'ta yapılacak..

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Pendik Ankara Caddesi imar planı Haberi

Pendik Ankara Caddesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Mayıs 2019'da askından inecek.

İmar planı için...