25 / 04 / 2024

pendik belediyesi imar

pendik belediyesi imar

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye ve hazine hisseleriyle ilgili müjdeli haberi verdi. Belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.

Pendik'in imar sorunu çözülüyor!

Pendik Belediyesi, ilçedeki imar sorununu ortadan kaldırmak ve kentsel dönüşümü sağlamak üzere sürdürülen imar uygulama çalışmalarının yüzde 95'ini tamamlandı.

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

pendik belediyesi imar Haberi

pendik belediyesi imar

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye hisselerinin satış bedelleriyle ilgili beklenen haberi verdi. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz sene konut satışlarında yaşanan durağanlık ve inşaat sektörüne destek olmak için Başkan Ahmet Cin'in verdiği talimat doğrultusunda vatandaşların parselleri üzerinde bulunan belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.

Hazine hisseleri, Pendik Belediyesine devredildi

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in ikinci müjdesi ise hazine hisseleriyle ilgili oldu. Başkan Ahmet Cin, İmar Uygulamaları sonrası oluşan Hazine hisselerinin Pendik Belediyesine devredilerek satışların tek elden yapılması konusunda Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile anlaşmaya vardıklarını müjdeledi. Buna göre toplam 803 parselde bulunan 5 bin 287 vatandaş, üzerinde yapı bulunan parsellerdeki Hazine hisseleri için Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 adresindeki Yeni Belediye Binası 2. Kat...