19 / 03 / 2024

Ahmet Cin'den belediye ve hazine hisseleriyle ilgili iki müjde!

Ahmet Cin'den belediye ve hazine hisseleriyle ilgili iki müjde!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye ve hazine hisseleriyle ilgili müjdeli haberi verdi. Belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.



Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye hisselerinin satış bedelleriyle ilgili beklenen haberi verdi. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz sene konut satışlarında yaşanan durağanlık ve inşaat sektörüne destek olmak için Başkan Ahmet Cin'in verdiği talimat doğrultusunda vatandaşların parselleri üzerinde bulunan belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.

Hazine hisseleri, Pendik Belediyesine devredildi

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in ikinci müjdesi ise hazine hisseleriyle ilgili oldu. Başkan Ahmet Cin, İmar Uygulamaları sonrası oluşan Hazine hisselerinin Pendik Belediyesine devredilerek satışların tek elden yapılması konusunda Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile anlaşmaya vardıklarını müjdeledi. Buna göre toplam 803 parselde bulunan 5 bin 287 vatandaş, üzerinde yapı bulunan parsellerdeki Hazine hisseleri için Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 adresindeki Yeni Belediye Binası 2. Kat Emlak ve İstimlak Müdürlüğü`ne müracaat ederek tapu devir süreçlerini başlatabilecek.

“Vatandaşların uygun fiyattan tapularını almaları sağlayacağız”

Hazine ve Belediye hisselerinin artık aynı fiyattan satılacağını dile getiren Başkan Ahmet Cin, “Bu uygulama ile arsa satış sürecinde vatandaşlarımızın tapularını daha uygun fiyatlarla almalarını sağlayacağız”dedi.
 

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!


Geri Dön