19 / 03 / 2024

Pendik arsa satışı

Pendik arsa satışı

PTT Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli 3 taşınmazı 71 milyon 900 bin TL'ye satıyor...

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan arsayı 12 milyon TL'ye satıyor...

Ahmet Cin'den belediye ve hazine hisseleriyle ilgili iki müjde!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye ve hazine hisseleriyle ilgili müjdeli haberi verdi. Belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.

Pendik'te 22.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mülkiyeti  Pendik Belediyesi'ne ait olan 4 arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 22 milyon 692 bin 882 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihale tarihi 7 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Pendik'te 2.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 2 milyon 369 bin 304 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 

Pendik'te 32.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Pendik İlçesi Ballıca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 32 milyon 262 bin 250 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul ilk ihale tarihi 21 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Pendik'te 3.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçesi Emirli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satılıyor. 

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

3'üncü Havalimanı arsa satışlarını yüzde 50 artırdı!

Emlak piyasasında 3'üncü havaalanı bereketi yaşanıyor. İnşaatın bulunduğu bölgelerde arsa satışları geçen yıla oranla yüzde 40-50 arttı. Projeye yakın bölgelerde bu artış yüzde 100 seviyelerine kadar çıkıyor.

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Seçim sonrası arsa satışları ne durumda?

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığım belirtti. Seçim sonrası arsa fiyatlarını değerlendirdi.

Kocaeli'de arsa satışları patladı!

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

İpotekli arsa satılabilir mi?

İpotek, bir borç için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesini içeren özel bir mülkiyet hakkını ifade ediyor. Peki bir arsanın ipotekli olduğunu düşünelim. İpotekli arsa satılabilir mi?

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Hisseli arsa satışı 2015!

Bir arsanın birden fazla sahibinin olması halinde arsa üzerinde hisseli mülkiyet kuruluyor ve tapu da hisseli oluyor. Peki, hisseli arsa satılabilir mi? İşte hisseli arsa satışı 2015...

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Pendik arsa satışı Haberi

Pendik arsa satışı

PTT Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ili, Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli 3 taşınmaz 71 milyon 900 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

İlan metni: 

TAŞINMAZ SATIŞ İLANI PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi mülkiyetine kayıtlı ve tabloda belirtilen 

1) İli, İlçesi, Mahalle, Ada, Parsel, Yüzölçümü, muhammen bedeli ile geçici teminat bedeli yukarıda yazılı olan taşınmazların kapalı teklif açık artırma usulü ile ayrı ayrı satışı yapılacaktır.
 
2) İhalenin yapılacağı yer: PTT Genel Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı Sanayi Cad. E Blok No:9 Kat:5 Toplantı Salonu 06101 Ulus-Altındağ/ANKARA
İrtibat telefon no: 0 312 509 47 36
Fax no: 0 312 309 55 08

3) İhale konusu taşınmazlara ait satış şartnameleri, bilgiler...