16 / 04 / 2024

pendik elit yaşam konutları

pendik elit yaşam konutları

88 daireden meydana gelen Elit Yaşam Konakları projesinde yer alan tüm dairelerin satışları tamamlandı...

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Ondörtüç Pendik'te izole yaşam başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgeler arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde izole yaşam başladı.

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor. Projede kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor...

Selective Port'ta 3 bin 430 liraya metroya komşu 3+1 ferah bir yaşam!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 3 bin 430 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 430 lira taksitle 3+1 daire avantajıyla, metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Selective Port: 2 bin 850 liraya metroya komşu bir yaşam!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde yaşam başlıyor!

Kocaelililere tamamı deniz manzaralı, ultra lüks evlerde yeni bir yaşam alanı sunan Elit Plus Doktorlar Sitesi, Tüysüzler Mahallesi’nde sizleri bekliyor..

Elysium Elit Koşuyolu: Her özelliğiyle elit bir yaşam!

Konut teslimleri 2016 yılı Ekim ayında yapılacak olan Elysium Elit Koşuyolu projesi Boğaziçi Köprüsü'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje "Elysium Elit Koşuyolu: Her özelliğiyle elit bir yaşam" sloganıyla tanıtılıyor.

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Elit Royal Residence'da yaşam başladı!

Projeyi titiz çalışmalar sonucu hayata geçirdiklerini bildiren Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan,Kaliteli, lüks ve Otel konforunda hizmetlerin yer alacağı Elit Royal Residence'da yaşam başladı" dedi...

Elit Royal Residence projesinde yaşam başladı!

Projeyi titiz çalışmalar sonucu hayata geçirdiklerini bildiren Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan,Kaliteli, lüks ve Otel konforunda hizmetlerin yer alacağı Elit Royal Residence'da yaşam başladı" dedi.

Elit Royal Residence’da yaşam başladı!

Elit Royal Residence’da yaşam başladı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Haziran 2012’de başladıkları projede, mutlu sona belirlenen hedef ve kalitede ulaşmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Doğa Konakları'nda yaşam Ekim ayında başlıyor!

Beza İnşaat tarafından İstanbul Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Doğa Konakları'nda yaşam bu yılın Ekim ayında başlıyor. Firma, şu anda yaklaşık yüzde 70'ini tamamladığı projenin Aralık sonunda planlanan teslimlerini 2 ay öne çekti...

pendik elit yaşam konutları Haberi

pendik elit yaşam konutları

İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Elit Yaşam Konutları'nda 1+1, 3+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Konutların alanının 68 metrekare ile 248 metrekare arasında değiştiği projede teslimler hemen gerçekleşiyor.



Delmar Yapı imzasıyla inşa edilen Elit Yaşam Evleri, 17 bin 333 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Proje; Atlantis Alışveriş Merkezi'ne 1.5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 kilometre,  Viaport Alışveriş Merkezi’ne 2 kilometre mesafede konumlanıyor.




Yüzde 82'inin yeşil alan için ayrıldığı Elit Yaşam Konakları Pendik'te yer alan tüm dairelerin satışları gerçekleşti. Projenin donatı alanları arasında; kapalı spor salonu, güneşlenme terasları, yürüyüş alanları, koşu alanları yer alıyor.


0216 482 70 70

www.elityasamkonaklari.com

Merve...