20 / 04 / 2024

Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde yaşam başlıyor!

Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde yaşam başlıyor!

Kocaelililere tamamı deniz manzaralı, ultra lüks evlerde yeni bir yaşam alanı sunan Elit Plus Doktorlar Sitesi, Tüysüzler Mahallesi’nde sizleri bekliyor..



İzmit’e bağlı olan Tüysüzler Mahallesi Can Duygu Sokak adresinde bulunan Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde hayat başlıyor. ‘Ev alma komşu al’ atasözünden esinlenerek tasarlanan Elit Plus Doktorlar Sitesi, Kocaelililere tamamı deniz manzaralı, ultra lüks evlerde seçkin komşularıyla birlikte konforlu bir hayat yaşama fırsatı sunuyor. Atafen Koleji’ne ve devlet okuluna komşu olan site, İzmit merkeze, Seka Park’a ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne 4 dakikalık mesafede. Sitenin içerisinde açık ve kapalı otopark ve fitness salonu da bulunuyor.



SİTEDE YAŞAM BAŞLADI


Yapımı tamamlanan ve yaşamın başladığı Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde, Kocaeli’deki vatandaşlara kazançlı bir yatırım ve güvenli, huzurlu, ultra lüks bir yaşam sunan sınırlı sayıda ve avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan 4+1 bahçe dubleksler, çatı dubleksler ve 2+1 daireler için 0530 157 22 46-0531 995 90 75 numaralarından bilgi almak mümkün.


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön