28 / 03 / 2024

pendik metrowin tower

pendik metrowin tower

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Pendik Metrowin Tower 'da maksimum 848 bin liraya! Ekim 2014 'te teslim!

Pendik Metrowin Tower 'ın Ekim 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Metrowin Tower 'da otopark, 8 adet toplantı salonu, güvenlik, dinlenme alanları ve fitness center mevcut.

Metrowin Tower Pendik'te Ekim 2014 teslim! 338 bin 778 TL!

Fiyatların 338 bin 778 TL'den başlangıç gösterdiği Metrowin Tower projesi, Metropolist Yapı projesi olarak hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor...

Metrowin Tower'da ofislerin üçte ikisi satıldı!

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul tarafından Pendik'te inşasına başlanılan Metrowin Tower'ın ofislerinin üçte ikisi satıldı. Metrowin Tower'daki ofisler istendiğinde birleştirilip daha büyük hacimlere olanak sağlayacak şekilde, her detay ofis kullanıcıları

Metrowin Tower görselleri!

Metrowin Tower görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Metropolist Yapı imzası taşıyan proje Anadolu Yakası Pendik'te ticari ofis projesi olarak yükseliyor ve projede satışlar hızla devam ediyor...

Metrowin Tower’da metrekaresi 4 bin 500 lira! Üçte ikisi satıldı!

Pendik’te inşasına başlanılan Metrowin Tower’ın ofislerine talep büyük. Üç ay önce lansmanı yapılan ve İstanbul'un yeni çekim merkezi Pendik’te yer alan Metrowin Tower’ da ofislerin üçte ikisi satıldı. En fazla talep ise adalar manzaralı ofislere geldi..

Pendik Metrowin Tower!

Pendik Metrowin Tower kapsamında ofislerin fiyatları 287 bin 100 liradan başlıyor. Pendik Bölgesi'nde yer alan Metrowin Tower projesi kapsamında teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...

Pendik Metrowin Tower satılık ofis!

Pendik Metrowin Tower satılık ofislerle ilgili detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Pendik Metrowin Tower!

Pendik Metrowin Tower 'da bulunan ofisler 229 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisine uygun olan projenin 15 ay sonra tamamlanması planlanıyor...

Metrowin Tower kiralık ofis!

Metrowin Tower kiralık ofis kapsamında ofisler hakkında tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor

Pendik Metrowin Tower adres bilgileri!

Pendik Metrowin Tower adres bilgileri kapsamında detaylı ulaşım bilgisi krokili bir biçimde haberimizin içerisinde yer alıyor

Metrowin Tower nerede? Havadan videosu!

Metrowin Tower 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

MetroWin Tower'da teslime gün sayılıyor!

Pendik'te hayata geçirilen proje, 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Toplamda 92 ofisten oluşan projede, 8 akıllı toplantı odasının yanı sıra fitness merkezi, lobi hizmetleri, otopark alanları yer alıyor.

Pendik Metrowin Tower'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metrowin Tower 6 ay sonra teslim edilecek!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ıuıı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim?

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı bu yıl olarak belirlendi. Pendik Metrowin Tower projesinde yer alan ticari üniteler bu yılın sonunda teslim edilecek.

Metropolist Yapı Metrowin Tower satılık ofis!

Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Metropolist Yapı Metrowin Tower satılık ofis alanları 65 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 92 adet ofis yer alıyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Ofislerin kiralamalarına devam edilen Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 15 dolar ile 20 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Metrowin Tower’da teslimlere 6 ay kaldı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı & Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen Pendik’te yükselen Metrowin Tower projesinde sona yaklaşıldı. 6 ay sonra teslim edilecek proje için satışlar fırsat, kampanyalar ile devam ediyor...

Metrowin Tower’da teslimata 6 ay kaldı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul ortaklığı ile Pendik’te hayata geçirilen Metrowin Tower projesi 6 ay sonra teslim edilecek. Proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower!

Toplamda 92 ofiten meydana gelen ve İstanbul Anadolu Yakası Pendik 'te konumlandırılan Metropolist Yapı Metrowin Tower projesi 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede teslimlerin 2014 yılı içinde yapılması planlanıyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower fiyat!

Metropolist Yapı Metrowin Tower fiyat bilgisi satış ofisinde öğreniliyor. 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Metrowin Tower kapsamında 92 adet ofis yer alıyor...

pendik metrowin tower Haberi

pendik metrowin tower


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı  projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan  oluşuyor. 


Projede, 92 adet 165 ile 130 metrekare aralığında değişen 5 farklı tip ofis bulunuyor. Ayrıca 41 ile 331 metrekare aralığında değişen toplamda 2 bin 55 metrekare alana sahip birleştirilebilir 10 adet mağaza/dükkan yer alıyor. 


Telefon: 0 (216) 353 39 99

Web Adresi: