25 / 04 / 2024

Pendik Royal ne zaman teslim

Pendik Royal ne zaman teslim

Özka Ortaklar Royal resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 katlı 2 blok halinde inşa edilen proje 100 daire ve 12 ticari birimden meydana geliyor

Pendik Royal ne zaman teslim?

Pendik Royal ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Pendik Royal Evleri kapsamında yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor

Pendik Royal Özka Ortaklar'da 153 bin liraya 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy Pendik'te hayata geçirilen Pendik Royal Özka Ortaklar projesinde 1+1 konutların fiyatları 153 bin liradan başlıyor. Projede konutların teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek...

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Kiler GYO'nun Pendik'teki arsasının değeri ne kadar?

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne oldu?

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Pendik'te 13 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan Dolayoba Bölgesi'nde yer alan gayrimenkul 13 milyon 15 bin 485 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik'te 22.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mülkiyeti  Pendik Belediyesi'ne ait olan 4 arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 22 milyon 692 bin 882 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihale tarihi 7 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 4 milyon 402 bin 848 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik'te 2.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 2 milyon 369 bin 304 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 

Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal projesi Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirildi. Peki Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Pendik Satya Yayalar Evleri 362 daireden meydana geliyor. Peki Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar projesi 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleriyle İstanbul Pendik'te dört blok olarak yükseliyor. Peki Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Pendik Yeşilce Aydos daire fiyatları ne kadar?

Yeşilce Aydos projesi 10 blok olarak Pendik'te Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Kiptaş Pendik Yeşilce Aydos daire fiyatları ne kadar?

Pendik Royal ne zaman teslim Haberi

Pendik Royal ne zaman teslim

Pendik Royal projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alıyor. Özka Ortaklar İnşaat imzası taşıyan Özka Ortaklar Royal projesi 10 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Pendik Royal projesi toplam 100 adet daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Pendik Royal ne zaman teslim?

Özka Ortaklar Royal teslim tarihi bu yılın sonu olarak belirlendi. Pendik Royal projesinde açık - kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, hamam gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Özka Ortaklar Royal resimleri!



Özka Ortaklar Royal resimleri!



Özka Ortaklar Royal resimleri!



Özka Ortaklar Royal iletişim

Telefon:  (0216) 627 08 50

Web adresi: