20 / 04 / 2024

pendik sahil Marin daire fiyatları

pendik sahil Marin daire fiyatları

Marin Pendik projesi Pendik Burnu'nda inşa ediliyor. "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla basına tanıtılan Marin Pendik Evleri 950 bin TL'den satışa sunuluyor.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik ilçesi, D-100 karayolu ile sahil arasında kalan kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Yolu Arasında kalan kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Marin Pendik Konutları fiyatlar!

Marin Pendik Konutları fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesi "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla tanıtılıyor...

Marin Pendik Evleri fiyatları!

Marin Pendik Evleri fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla yükseliyor...

Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Marin Pendik daire fiyatları!

Marin Pendik daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesinde 3+1, 4+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

Marin Pendik fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. İşte Marin Pendik fiyat listesi...

pendik sahil Marin daire fiyatları Haberi

pendik sahil Marin daire fiyatları

2 bin 255 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Marin Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakasının en yaşanılır sahil şeridi olan Pendik Burnu'nda konumlandırılıyor. Proje İkizler Yapı, Mostar Yapı, Bulut İnşaat ve Çavuşoğlu Yemenler A.Ş. ortaklığında hayata geçiriliyor. 

Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede 3+1, 4+1 ve dubleks daireler yer alıyor. 

Marin Pendik fiyatları 950 bin TL'den başlıyor ve 4 milyon 800 bin TL'ye kadar çıkıyor.  Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesinde yüzde 50 peşin veriliyor, kalan kısım ise teslim tarihine kadar ödenebiliyor. 

"Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla basına tanıtılan Marin Pendik Evleri'nin 2019 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Marin Pendik ulaşım bilgileri 

Pendik Marinaya 1 dakika  Yalova İdo İskelesine 2 dakika  Pendik Çarşıya 3 dakika  Pendik Metro İstasyonuna...