24 / 04 / 2024

pendik Siltaş Marina

pendik Siltaş Marina

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

Siltaş Marina geliyor! Yeni proje!

Siltaş Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Pendik sahilde hayata geçirilecek olan Siltaş Marina projesinde lanman öncesi avantajlı satışlar başladı.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı! 48 ay 0 faizle!

Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” olan Siltaş Marina'da bayram fırsatı sunuluyor. Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor. 

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Marina'da bayram ve babalar günü fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

pendik Siltaş Marina Haberi

pendik Siltaş Marina

Siltaş Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Siltan Marina projesinde lansman öcnesi kampanya için sayılı günler kaldı.

Proje Pendik Marina'ya 300 metre mesafede yer alıyor. 8 Mayıs'ta lansmana çıkacak olan Siltaş Marina’da lansmana kadar peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

2020'de teslim edilecek Siltaş Marina projesi, çeşitli büyüklük ve özellikte konutlar, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Siltaş Yapı ilk kez bu projede hayata geçireceği özel bir konsept ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katmaya hazırlanıyor.

Siltaş Yapı daha önce Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park ve Siltaş Flora Park gibi yeni nesil konut projeleri inşa etti. 

Web: