25 / 04 / 2024

Pendik Velibaba fiyatlar

Pendik Velibaba fiyatlar

Aydos Land projesinde 235 bin TL'ye daire sahibi olunuyor. Yüzde 5 peşinatla 0 faizle ödemelerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik Velibaba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Velibaba (Dolayoba) Mahallesi, 10442 ada, 1, 2 parseller ile Pınar Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ondörtüç Pendik'te fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor!

İnsay Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor..

The Holl Pendik daire fiyatları!

The Holl Pendik daire fiyatları kat planlarına ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Temmuz 2019'da teslim edilecek proje Bekart İnşaat imzasını taşıyor.

Pendik Velibaba'ya tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, bir mahallenin daha yüzü gülüyor. Velibaba  Mahallesi’nde 2 bin 150 hak sahibini tapu sahibi yapacak imar uygulama çalışması, İBB onayından geçti.

Yeşilce Aydos Pendik son fiyatları!

Yeşilce Aydos Pendik son fiyatları 2+1 dairelerde en düşük 271 bin TL'den başlıyor. Proje "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla tanıtılıyor...

Aydos Land Pendik satış fiyatları!

Aydos Land Evleri projesinde fiyatlar 216 bin TL'den başlıyor. Projede konutların 24 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Marin Pendik Konutları fiyatlar!

Marin Pendik Konutları fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesi "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla tanıtılıyor...

Marin Pendik Evleri fiyatları!

Marin Pendik Evleri fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla yükseliyor...

Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Marin Pendik daire fiyatları!

Marin Pendik daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesinde 3+1, 4+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

Aydos Land Pendik fiyatları! İşte ödeme planı!

600 daire ve 35 adet ticari üniteden meydana gelen Aydos Land Pendik projesi MS Mega Yapı imzasıyla İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi'nde yükseliyor. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Pendik Velibaba fiyatlar Haberi

Pendik Velibaba fiyatlar

Aydos Land projesinde 1+1 daireler minimum 61 metrekare, 2+1 daireler minimum 71 metrekare, 3+1 daireler minimum 128 metrekare ve 4+1 daireler minimum 178 metrekare büyüklükte dizayn edildi.

Ödeme planına göre Aydos Land projesinde yüzde 5 peşinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor.

MS Mega Yapı imzasını taşıyan Aydos Land projesinde toplamda 600 daire tasarlandı. E-5 otoyoluna 3.5 kilometre, Sabiha gökçen havalimanına 7 kilometre, Marmara Hastanesi Metro İstasyonu'na 3 dakika, sahil yoluna ise 5 kilometre mesafede yer alan projede teslimler 2019'da yapılacak. 

Projenin sosyal alanları arasında sauna, spor alanı, otopark, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, fitness yer alıyor. 

Pendik Velibaba Mahallesi'nde inşa edilen Aydos Land projesinde detaylı bilgi sahibi olmak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Aydos Land iletişim