24 / 04 / 2024

petek rezidans projesi ödeme koşulları

petek rezidans projesi ödeme koşulları

Taksim Petek Residence projesi DAP Yapı imzasıyla Taksim'de hayata geçiriliyor. Projede 112 daire, 15 ofis ve 5 dükkan yer alıyor. Petek Residence'da daire fiyatları 694 bin dolardan başlıyor.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Taksim Petek Residence Projesi'nin 10 yılda kendini amorti etmesi planlanıyor!

Dap Yapı’nın 6 ay sonra teslim olacak projesi Taksim Petek Residence, 200 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. 132 üniteli proje aslında bu köşede daha önce tanıttığım projelere nazaran daha küçük diye tanımlanabilecek bir iş.

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans projesi!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bulvar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

petek rezidans projesi ödeme koşulları Haberi

petek rezidans projesi ödeme koşulları

Taksim Petek Residence projesi DAP Yapı tarafından İstanbul'un merkez bölgelerinden Taksim'de inşa ediliyor. 'Size bal gibi fırsat sunuyoruz' sloganıyla satışa çıkan projenin mimarisi "petek" şeklinde oluşturuluyor. 


Petek Residence 3 bin metrekare alanda yükseliyor. Proje132 bağımsız bölümden oluşan ve 105 metrekare ile 338 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Petek Residence Evleri akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçiriliyor. Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 


Ödeme Seçenekleri


DAP Yapı  Petek Residence 50 ay vade ve 0 faiz avantajının sunuluyor. Suit, Grand Suit, King Suit olarak tasarlanan daireler, ofisler ve ticari üniteler yatırımcısını bekletmeden hemen teslim ediliyor.



Taksim Petek Residence projesinde fiyatlar 1+1 dairelerde 694 bin dolardan, 2+1 dairelerde yaklaşık 1 milyon 300 bin...