26 / 04 / 2024

Taksim Petek Residence'dan bal gibi fırsat!

Taksim Petek Residence'dan bal gibi fırsat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Taksim Petek Residence

Taksim Petek Residence projesi DAP Yapı imzasıyla Taksim'de hayata geçiriliyor. Projede 112 daire, 15 ofis ve 5 dükkan yer alıyor. Petek Residence'da daire fiyatları 694 bin dolardan başlıyor.



Taksim Petek Residence projesi  DAP Yapı  tarafından İstanbul'un merkez bölgelerinden Taksim'de inşa ediliyor. 'Size bal gibi fırsat sunuyoruz' sloganıyla satışa çıkan projenin mimarisi "petek" şeklinde oluşturuluyor. 


Petek Residence 3 bin metrekare alanda yükseliyor. Proje132 bağımsız bölümden oluşan ve 105 metrekare ile 338 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Petek Residence Evleri akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçiriliyor. Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 


Ödeme Seçenekleri


DAP Yapı  Petek Residence 50 ay vade ve 0 faiz avantajının sunuluyor. Suit, Grand Suit, King Suit olarak tasarlanan daireler, ofisler ve ticari üniteler yatırımcısını bekletmeden hemen teslim ediliyor.



Taksim Petek Residence projesinde fiyatlar 1+1 dairelerde 694 bin dolardan, 2+1 dairelerde yaklaşık 1 milyon 300 bin dolardan, 3+1 dairelerde ise yaklaşık 1 milyon 250 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.



Petek Residence projesi, Taksim Meydanı’na, metroya ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Ev ve işyerine en kısa sürede ulaşılabilecek lokasyonda bulunan proje, her türlü ekipmana sahip toplantı odası ve  ayrıcalıklı yönetim odası gibi ayrıcalıklı fırsatlar sunuluyor.



Adres: İnönü Mahallesi Sazlıdere Caddesi Nizamiye Sokak No:21 Özsoy İş Merkez Elmadağ / Şişli

Tel : 444 9 327

Web: http://taksimpetekrezidans.com/


Dilan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön