20 / 04 / 2024

pide fiyatları 2022

pide fiyatları 2022

Ramazan ayına kısa süre kala merakla beklenen pide fiyatları açıklandı. Peki, bölgelere göre farklılık gösteren pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, Kütahya, Manisa, Elbistan Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Pide fiyatları açıklandı! İşte il il 2022 pide fiyat listesi! İstanbul'da pide...

Ramazan'a kısa süre kala pide fiyatları netleşmeye başladı. Peki ilden ile değişen pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, Tekirdağ, Eskişehir, Niğde 2022  pide fiyat listesi...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Piyasada durgunluk! Metal fiyatları 2022 yılına göre düşüşte!

ABD'nin borç tavanı krizi ve Çin'deki talep zayıflığı faktörlerine bağlı olarak metal fiyatları haftaya beklenmedik bir başlangıç yaptı. Bu değerli maddelerin fiyatları 2022'nin zirvesinin %30 olmasıyla dikkat çekti.

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

Bir zam haberi de İzmir'den geldi! İşte izmir'de Ramazan pidesi fiyatları

Mübarek 3 ayların sonuncusu rahmet ve bereket ayı Ramazan sıcak pidesi ile akıllara geliyor. Fakat Ramazan'ın gelmesi yükselen enflasyonla birlikte pide fiyatlarına yapılan zamlarla sevinçleri kursaklarda bırakıyor. Teker teker illerden gelen zam haberlerine İzmir'de eklendi. İşte detaylar...

Ankara'da pide fiyatları belli oldu! Bu yıl pideyi bu fiyattan yiyeceğiz

Hemen hemen her yıl değişen fiyatlar bu sene enflasyonunda etkisi ile iki katına kadar yükseldi. Ankara’da 2023 senesi 300 gram Ramazan pidesi ücreti 10 TL olarak tespit edildi.

Benzin ve motorin fiyatlarında flaş gelişme! Yüzde 11 arttı! Fiyatları katladı! Duyanlar inanmıyor!

Akaryakıt fiyatları 2022’de rekor seviyeleri görmüştü. Benzin litre fiyatı bir senede yüzde 44 zamlanırken, motorin fiyatları ise yüzde 73 yükseldi. Fiyat artışına karşın yurt içi piyasalarda 2022’de benzin ve motorin satışları yükseldi. Benzin satışları yüzde 11,08 ve motorin ise yüzde 0,12 arttı.

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

pide fiyatları 2022 Haberi

pide fiyatları 2022

Ramazan Ayı bu sene 2 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlayacak. Buğday fiyatlarına gelen zamlar ekmek fiyatlarının yükselmesine sebep olmuştu. İlden ile farklılık gösteren pide fiyatları arasındaki uçurum ise dikkatlerden kaçmıyor. Bu sene en ucuz pide fiyatı 1 TL olurken en pahalı pide ise 10 TL oldu. Peki, Ramazan ayı sofralarının vazgeçilmezi olan pide fiyatları kaç TL? İşte il il pide fiyat listesi 2022!

İstanbul 2022 Ramazan pide fiyat listesi

İstanbul'un 2022 pide fiyatları belli oldu. İstanbul Fırıncılar Odası 2022 yılında Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.

-Sade  Pide 330 G: 6 Türk Lirası.
-Yumurtalı susamlı pide: 7,5 Türk Lirası.
-Halk Ekmek büfelerinde Ramazan pidesi: 3 Türk Lirası.

İzmir 2022 Ramazan pide fiyat listesi

İzmir'in 2022 pide fiyatları belli oldu. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu...