26 / 04 / 2024

Pınar Eylem Çağlayan

Pınar Eylem Çağlayan

Gordion Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer'de Sinem Zeynep Çilengiroğlu ve Pınar Eylem Çağlayan tarafından kuruldu.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

Prof. Pınar Okyay: AVM kararı için 1-2 hafta daha beklense iyi olurdu!

Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ikinci bilim kurulunda yer alan Prof. Dr. Pınar Okyay, AVM'lerin 11 Mayıs'ta kepenk açması kararının kendilerini de şaşırttığını dile getirdi..

Pınar Saip: Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri depreme dayanıklı hale getirilmeli!

Sözcü Gazetesi’nden Yüksel Şengül İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip ile röportaj yaptı. Dr. Saip; “Olası bir İstanbul depremine önlem alınmalı ve hastaneler dayanıklı hale getirilmedi” şeklinde konuştu.

TMB'den Barış Pınarı Operasyonu mesajı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün'ün Barış Pınarı Operasyonu'yla ilgili açıklama yayınlandı.

Eda Taşpınar Mikonos'ta aylık 45 bin liraya ev kiraladı!

Tatil için Mikonos’a giden Eda Taşpınar, otelde kalmak yerine ev kiraladı. Deniz manzaralı dubleks villanın aylık kirası ise 45 bin lira.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Pınar Eylem Çağlayan Haberi

Pınar Eylem Çağlayan


Gordion Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer'de kuruldu.



Şirket ortakları;

Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

SİNEM ZEYNEP ÇİLENGİROĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Münferiden

PINAR EYLEM ÇAĞLAYAN Yön.Kur.Başkan Yardımcısı Münferiden


Gordion Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardırOtel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi,kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve...