25 / 04 / 2024

pirinççi köyü icradan satılık arsa

pirinççi köyü icradan satılık arsa

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Eyüpsultan'da 65 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi köyü, 193 parselde yer alan tarlayı 65 milyon TL'ye satıyor...

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Eyüpsultan Pirinççi’de 50 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi Mahallesi’nde 50 yıllık tapu ve imar sorunun çözüldüğünü açıkladı. 50 hektarlık alan için 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

İzmit Köy Müzesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Mahallesi'nde hayata geçirdiği Köy Müzesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Ankara Mamak ilk köy konağına kavuşuyor!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt’ta inşa edeceği köy konağı ile unutulmaya yüz tutmuş “köy odası” geleneğini yaşatacak. 

pirinççi köyü icradan satılık arsa Haberi

pirinççi köyü icradan satılık arsa

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 104 milyon TL olarak belirlendi.

T.C.
İSTANBUL GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ 
2021/697 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :Kesinleşen bilirkişi raporuna göre, İstanbul İl, Eyüpsultan İlçe, 0 ada , 193 Parsel, PİRİNÇÇİ Mahalle/Köy, Taşlıburun Mevkii, bağımsız bölüm niteliği tarla olan ana taşınmaz niteliği yüzölçümü 130.000,00 olan Taşınmazın (1/1hissesi )tamamıdır. Taşınmaz, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi, 0 ada 193 parselde kayıtlı tarla nitelikli taşınmazı olarak kayıtlı olup, adres olarak; Eyüpsultan Pirinççi Köyü, Alibeyköy Deresi Güneyi adresinde yer almaktadır. Taşınmaz İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Pirinççi Mahallesi, 193 parsel no.lu arazidir. Taşınmaza Eyüp merkezinden Göktürk istikametine doğru ilerlerken Hasdal...