25 / 04 / 2024

Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyerin ailesine ev

Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyerin ailesine ev

Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer'in harap durumdaki babaevi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı doğrultusunda yenilenerek anahtarı aileye teslim edildi.

Uzman çavuş kadro son dakika 2023! Uzman çavuşlara kadro ne zaman verilecek?

Uzman çavuşlara kadro ne zaman verilecek merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son açıklamalar!

Jandarma Astsubay ve uzman çavuş maaşları ne kadar oldu? İşte 2023 yeni, zamlı  Astsubay ve Uzman çavuş maaşı!

"2023'te Jandarma, JÖH, uzman çavuş ve astsubay maaşları ne kadar olacak?" sorusunun yanıtı bir süredir araştırılıyordu. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile emekli ve memur maaşları belli olmuş oldu.  Peki, Jandarma, JÖH, uzman çavuş ve astsubay maaşları kaç TL oldu? İşte 2023 TSK ma

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Şehit Onur Tiken'in yarım kalan evini Belediye tamamlayacak!

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Siirt TOKİ kurasında şehidin ismi çıktı!

Hilvan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılacak TOKİ konutlarının kura çekiminde, terör örgütü PKK'ya yönelik Siirt'te yapılan operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Halit Şıltak'ın isminin çıkması salondakileri duygulandırdı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Şehit Bilal Batırır'ın ailesine hibe edilen ev için para mı istendi?

Uzman Çavuş Bilal Batırır, 16 yıl önce Mardin'de girdiği çatışmada şehit düştü. Devlet, şehidin ailesine bir ev hibe etti. TOKİ, yıllar sonra 55 bin liralık hesap çıkardı. İtiraz üzerine rakamı 21 bin liraya indirdi…

Şehit Kerim Örtücü'nün evini Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye'deki babaevinin inşaatı tamamlanacak!

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Çukurova Uzman Çavuş Faik Balcı yenileniyor!

Çukurova Belediyesi'nin, park yapım ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Peki Uzman Çavuş Faik Balcı'nda yenileme ne durumda?

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ailesine ev yaptırılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ailesinin ev ihtiyacını karşılacak. Cumhurbaşkanı Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul´un ailesine ev yaptıracak.

Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyerin ailesine ev Haberi

Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyerin ailesine ev

Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer'in harap durumdaki babaevi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı doğrultusunda yenilenerek anahtarı aileye teslim edildi.


Türkiye-Irak sınırı yakınlarındaki Gülyazı Karaçalı üs bölgesinde görevli Akyer'in şehit düştüğü haberinin 7 Kasım'da ailesine verilmesinin ardından taziyeye gelen yetkililer, şehidin babaevinin harap durumunu ilgili makamlara iletti.


Şehit Akyer'in "Anne ve babasına yeni bir ev alma" hayalini de öğrenen yetkililer, ailenin eski evinin yıkılarak yeni bir konut yapılması için çalışma başlattı.


16 Kasım'da temeli atılan 2 katlı evin tamamlanmasıyla şehidin anne ve babasına anahtarı teslim eden Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan şehidin babaevinin ilgililerce görülmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yeni bir ev yapılması için talimat verildiğini anımsattı.


Vali Seyfettin Azizoğlu'nun koordinatörlüğünde ildeki...