28 / 03 / 2024

Piyalepaşa bostanı

Piyalepaşa bostanı

İstanbul'da son tarihi cami bostanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark projesi için yıkılacak. Bostan, temeli geçen günlerde atılan 'zemin altı otopark' inşaatıyla yok olma riskiyle karşı karşıya.

Piyalepaşa Bostanı’nı HE Mimarlık rehabilite edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın altına otopark yapmak istediği Beyoğlu Piyalepaşa Bostanı rehabilite edilecek.

Piyalepaşa Bostanı'na otopark mı yapılacak?

Kasımpaşa Vadisi’ndeki Piyalepaşa Bostanı’nın geçmişi 450 yıla dayanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark yapmak istediği 450 yıllık bostan yıkılacak.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans ödeme planı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde 760 daire, 190 rezidans yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu fiyat!

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa Evleri Beyoğlu projesinde 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödemeleri!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödemeleri kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler Ocak 2018'de!

İstanbul Beyoğlun'da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul’da konut, rezidans, avm, otel ve ofisler yer alıyor. 82 bin metrekare alan üzerinde yayılan Piyalepaşa İstanbul’da Piyalepaşa Gayrimenkul imzası bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Residence'de yüzde 0,45 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim edilecek?

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa bostanı Haberi

Piyalepaşa bostanı

Piyalepaşa Cami'nin hemen bitişiğindeki 6 buçuk dönümlük bostan arazisi, 16. yüzyılda camilerin giderlerini karşılamak için vakıflara gelir sağlayan bostanların günümüze ulaşan son örneği. Mimar Sinan'ın 1573'te inşa ettiği Piyalepaşa Cami'den daha köklü bir geçmişe sahip olan bu bostan, temeli geçen günlerde atılan 'zemin altı otopark' inşaatıyla yok olma riskiyle karşı karşıya. Tarihçiler ise projenin geri çekilmesi çağrısı yapıyor. Çünkü onlara göre bu arazi cami yapısı ile bir bütün ve tarihten önemli izler taşıyor. 



Vakfiyelerde geçiyor 

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Tarihi Bölümünde kent içi toprak kullanımı üzerine doktora yapan sanat tarihçisi Ayhan İlan ve Harvard Üniversitesinde Osmanlı tarım teknolojisi üzerine çalışan Aleksandar Sopov ile Piyalepaşa Camii'nin bostanını gezdik. Tarihçi Ayhan Haıı. vakfiyelerde bu bostana dair önemli bilgiler yer aldığını söylüyor. Piyalepaşa Camii'nin...