19 / 04 / 2024

piyalepaşa istanbul güncel ödeme şartları

piyalepaşa istanbul güncel ödeme şartları

Piyalepaşa İstanbul Evleri Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede konut fiyatları minimum 786 bin 900 TL'den başlıyor...

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Elektrikli otomobil almak isteyenlere buraya! İşte satışa çıkan güncel elektrikli otomobillerin fiyatları!

Elektrikli araç almak isteyenler, güncel fiyat listesini takip ediyor. İşte Türkiye’de satışa elektrikli araçlar ve fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Demir fiyatlarına zam geldi! Kütük ve hurda fiyatları düştü! İşte güncel demir, kütük ve hurda fiyatları 2 Ağustos 2022

Demir fiyatlarına dün akşam zam geldi. Payas ve Karabük demir fiyatlarına 100 ila 50 lira arasında zam gelirken kütük ve hurda fiyatları düşüşe geçti. Peki bugün güncel demir, hurda ve kütük fiyatları ne kadar? İşte 2 Ağustos güncel demir, hurda ve kütük fiyatları...

Cer İstanbul güncel fiyat 2021!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile  Ege Yapı tarafından inşa edilen Cer İstanbul projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Cer İstanbul güncel fiyat 2021...

Cer İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Ege Yapı tarafından imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Cer İstanbul güncel fiyat listesi 2020...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Tekne tutkunları Piyalepaşa İstanbul'da buluştu!

Tekne tutkunları Piyalepaşa İstanbul’da kurulan özel bir limanda, bir hafta boyunca Beneteau Antares 60B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneleri görme fırsatı bulacak..

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

piyalepaşa istanbul güncel ödeme şartları Haberi

piyalepaşa istanbul güncel ödeme şartları

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projenin ilk etabında 760 daire, 190 adet rezidans, ofis ve ticari birim bulunuyor. 


İkinci etabında 250 adet dairenin yer verildiği Piyalepaşa İstanbul Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.   

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödeme koşullarına göre yüzde 35 peşinattan sonra vade farksız 60 ay, yüzde 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede, spor alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi olanaklar da olacak.


Piyalepaşa İstanbul Projesi 2017 fiyatlar!