18 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans ödeme planı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde 760 daire, 190 rezidans yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sağlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabı 760 daire, 190 rezidans ve ticari ünitelerden, ikinci etabı 250 daireden oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesi 815 bin 700 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul’da farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor...

Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beoğlu'da hayata geçirildi. Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları minimum 741 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa Beyoğlu güncel konut fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede rezidans daire, normal konut, ofis ve ticari alanlara yer veriliyor...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi Haberi

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi

Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabında 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari üniteler, ikinci etabında ise 250 daire yer veriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirildi.


Aralık 2018 tarihinde daire teslimlerinin yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul Evleri, kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor. 


Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesi 82 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede, kapalı otopark, fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, cafe, restoran gibi imkanlar da yer alıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası kapsamında yüzde 35 peşinat veriliyor, sonrasında ise vade farkı olmadan 60 aya kadar, yüzde 0,45 faizle 120 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.  


Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!


Konut bloğu;

1+1'ler 786 bin 900 TL ile 1...