18 / 04 / 2024

plan ve imar çalışmaları değişikliği

plan ve imar çalışmaları değişikliği

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar imarda tek yetkinin Çevre Bakanlığı'nda olduğunu söyledi

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Tuzla İstasyon Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi İstasyon Mahallesi 1797, 6687, 5832 Ada 1, 146, Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12 ve 147 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10 Parseller ve Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kanal İstanbul'a yer verilmedi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, önceki gün, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçesi onaylandı. Bütçede Kanal İstanbul'a yer verilmedi.

İstihdam teşvikine ilişkin kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi!

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Vergi borcu yapılandırması maddesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi!

Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi (KDV), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borcu yapılandırmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

COVID-19'un mülkiyet ve imar sorunlarına etkisi azaltılacak!

Koronavirüsün mülkiyet ve imar sorunlarına etkisini azaltmak için Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise sunuldu...

15 maddede sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

plan ve imar çalışmaları değişikliği Haberi

plan ve imar çalışmaları değişikliği

Artık tüm plan ve imar çalışmaları elektronik ortamlarda üretilecek, ilan edilecek, paylaşılacak ve arşivlenecek. Planlar ve değişiklikleri kesinleştiği tarihten itibaren en geç 15 gün içinde bakanlık portalında yayınlanması için...