19 / 04 / 2024

poğaça kaç lira oldu

poğaça kaç lira oldu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ekmeklik buğday fiyatını yüzde 22 artırdı. Anlaşmalı un sanayicilerine satılan ekmeklik buğdayın tonu 2 bin 650 liradan 3 bin 210 liraya çıkarıldı. Gelen zamlar ekmek fiyatlarına da zam gelmesine neden oldu.

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

Fındık ihracatı artıyor! Son dakika fındık fiyatları kaç lira oldu? İl il açıklandı! 

1 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 31 Ağustos 2023'te sona eren sezonda 120'den fazla ülkeye fındık ihraç edildi. Peki son dakika fındık fiyatları kaç lira oldu? İşte il il fındık fiyat listesi 14 Eylül 2023...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Gözler bugünkü dolar kuruna çevrildi. İşte güncel dolar/TL kuru.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

16 Ağustos döviz fiyatları ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 16 Ağustos Çarşamba euro/TL kuru

Euro ve dolar kaç TL? 16 Ağustos Çarşamba euro kuru kaç lira? Döviz kurları bugün ne kadar oldu? Dolar ve euro alış satış fiyatı ne kadar? İşte döviz kurlarında son dakika...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Dolar/TL kuru  bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 14 Ağustos 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 14 Ağustos 2023 tarihinde milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru  bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 14 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

poğaça kaç lira oldu Haberi

poğaça kaç lira oldu

Hububat ve bakliyat ürünlerinde hasat dönemi yaklaşırken, üretici 2022 ürün alım fiyatlarının açıklanmasını bekliyor. Toprak Mahsulleri Ofisi, alım fiyatları ile ilgili çalışma yaparak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye sundu. Fiyatlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Öte yandan İstanbul'da ekmeğe zam geldi. Daha önce 3,5 iradan satılan 200 gramlık ekmek 4 liraya çıktı. Poğaça ise bazı fırın ve pastanelerde 6 liraya kadar çıktı.

Milas’ta daha önce 3 liradan satılan 210 gram ekmeğe 50 kuruş, 3 liradan satılan simite ise 1 lira zam yapıldı.
Üretim maliyetlerinin arttığı gerekçesiyle yapılan zam vatandaşların tepkisine neden olurken, 5 ay içerisinde ekmeğin fiyatına 1 TL daha zam yapılmış oldu. Kasım ayında 210 gram ekmek 2 buçuk liradan satılıyordu.