23 / 04 / 2024

polat ofis ne zaman teslim

polat ofis ne zaman teslim

Polat Ofis projesinde ofis alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiyor, dükkan alanları ise 880 metrekare olarak tasarlandı. İşte Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44...

Polat Ofis 24 bağımsız bölümden meydana geliyor!

POLAT Holding ilk ofis projesi için Kağıthane’yi seçti. Şirket 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Polat Ofis, konumu ve Sadabat Parkı manzarasıyla öne çıkıyor...

Kağıthane Polat Ofis iletişim!

Sadabad Parkı manzarasına sahip Polat Ofis projesinde yer alan dükkanların fiyatları 6 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor. Kağıthane Polat Ofis iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Colliers Türkiye 2019 1. Çeyrek 2019 İstanbul Ofis Piyasası raporunu yayınladı. Peki İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

polat ofis ne zaman teslim Haberi

polat ofis ne zaman teslim

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği proje Kağıthane'de konumlandırılıyor.


Polat Ofis projesi 25 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 24 bağımsız birimden meydana gelen projede 20 ofis ve 4 dükkan bulunuyor.


Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bu numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 


Ofis büyüklüklerinin 420 metrekare ile 720 metrekare arasında değiştiği Kağıthane Polat Ofis projesinde dükkan alanları 880 metrekare olarak belirlendi. 


Polat Ofis projesi TEM bağlantısına 1,5 kilometre, Levent’e 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 11 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Polat Ofis telefon numarası

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: http://www.kagithanepolatofis.com/

Esra Nur...