25 / 04 / 2024

Polatlı Belediyesi vergi borcu yapılandırma

Polatlı Belediyesi vergi borcu yapılandırma

Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 6736 sayılı yasa gereği emlak vergisi, ilan reklam vergisi ve katılım payı ile ilgili beyan edilmiş ya da edilmemiş borçlar için bir süredir devam eden yapılandırma işlemlerinin 25 Kasım tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

O ilde 2+1, 3+1 konutlar satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Ankara ili Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 1 adet 2+1 ve 16 adet 3+1 konutu satıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

O ildeki 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satılıyor! 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 20 adet 3+1 ile 1 adet 4+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Polatlı Belediyesi başkentte 4 arsa satıyor!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Polatlı Gazi ve Üçpınar mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Polatlı Belediyesi 19 konutu satıyor! 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 18 konutu ve M. Akif Mahallesi'nde yer alan 1 konutu satıyor...

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Ankara Polatlı Belediyesi'nden satılık 31 konut!

Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 31 konutu satıyor...

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Polatlı Belediyesi vergi borcu yapılandırma Haberi

Polatlı Belediyesi vergi borcu yapılandırma


Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 6736 sayılı yasa gereği emlak vergisi, ilan reklam vergisi ve katılım payı ile ilgili beyan edilmiş ya da edilmemiş borçlar için bir süredir devam eden yapılandırma işlemlerinin 25 Kasım tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.  Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların 25 Kasım 2016 tarihine kadar Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

SON TARİH 25 KASIM

Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan resmi açıklamada konu ile ilgili; “Belediyemizce tahsil edilmesi gereken; Emlak Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Katılım Payı ile ilgili 19/08/2016 tarih ve 29806 Sayılı Resmi Gazete ile yayımlanmış olan, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun gereği, beyan edilmemiş veya eksik beyan edilmiş gelirler Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edilmesi halinde; vergi aslı ödenecek...