24 / 04 / 2024

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis 

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis 

Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanı Necmettin Bitlis, vefat etti. Necmettin Bitlis yaşamı boyunca hangi işlere imza attı?

Polisan'ın acı günü! Necmettin Bitlis vefat etti!

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis vefat etti. Bitlis'in cenazesi 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Teşfikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek..

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Polisan'ın acı günü! Necmettin Bitlis vefat etti!

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis vefat etti. Bitlis'in cenazesi 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Teşfikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek..

FETÖ, Adapazarı Şeker Fabrikası'nı kumpasla ele geçirmiş!

FETÖ'nün, 2008 yılında 65 bin çiftçinin sahibi olduğu Adapazarı Şeker Fabrikası'nı ele geçirmek için fabrika ve kooperatif yöneticileri ile bürokratlara yönelik gerçekleştirdiği kumpas operasyonu 8,5 yıl sonra ortaya çıktı.

Manisa Akhisar Sigara Fabrikası'nın arazisine 6 teklif!

Manisa'da 1975 yılında temeli atılan ancak yapımı tamamlanamayan Akhisar Sigara Fabrikası'nın arazileri satışa çıkarıldı. Sigara fabrikasına ait iki arazi için ayrı ayrı açılan ihaleye 6 firma talip oldu.

Whirlpool, Manisa'daki fabrikasını büyütecek!

Amerikalı beyazeşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Manisa'daki fabrikasını büyütme kararı alan şirket 11 milyon TL yatırımla bayi ayağını büyütecek. 300 yeni Hotpoint mağazası açılacak

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Van depreminde yıkılan apartmanın sahibi Nezir Baş için hapis istemi!

Van'da 5 yıl önce yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve 20 kişinin hayatını kaybettiği apartmanın sahibi hakkında 22,5 yıl hapis cezası istendi.

Vestel Rusya'daki fabrikasını kapattı!

Vestel, Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu ülkedeki fabrikasını kapattı. Vestel CEO’su Turan Erdoğan “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız” dedi.

Roshen çikolata Rusya’daki fabrikasını satışa çıkardı!

Ukrayna Devlet Başkanı olmasının yanında "Çikolata kralı" diye bilinen bir şekerleme üreticisi olan Poroshenko, Rusya'daki dev çikolata fabrikasını satışa çıkardı.

Kayseri Sezer Ahşap Fabrikası'nın yanındaki tır garajı satıldı mı?

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Sezer Ahşap Fabrikasının hemen yanında bulunan 15 bin metrekarelik tır garajı arsasının satışı gündeme bomba gibi düştü.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Bienal Home Antalya'da üçüncü fabrikasını açtı!

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis  Haberi

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis 

Necmettin Bitlis, 1 Aralık 1928 Malatya doğumlu. Ticaret Lisesi mezunu olup çalıșma hayatına 1955 yılında bașlamıștır.

Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanı Necmettin Bitlis aynı zamanda; Polisan Kimya, Poliport, Polisan Tarım, Polisan Yapı, Șark Mensucat Yönetim Kurulu Bașkanlığı, Polisan Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

Ayrıca Malatya Eğitim Vakfı’nın Kurucu Üyesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Müteșebbis Heyeti Bașkanı ve TÜSİAD üyesiydi.

Necmettin Bitlis, daha önce verdiği bir röportajda iş yaşamını şu şekilde anlatmıştı:

“1900’lü yılların il çeyreğinde bölgedeki istilalar sebebiyle,  Ermeni çetelerinin o dönemki katliamlarının yol açtığı travmanın etkisiyle ailem Bitlis’ten Malatya’ya yerleşmiş. Bitlis’i ilk defa 1986’da Merhum Turgut Özal ile birlikte gidip görme imkanı bulabilmiştim. Daha sonra 2011 yılında bir daha gittim Bitlis’e ve Bitlis’in tarihi güzelliklerini daha ayrıntılı görmek nasip oldu.” 

Malatya'da...