29 / 03 / 2024

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlenen projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daireler yer alıyor.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Bursa projesinde fiyatlar 329 TL'den başlıyor. Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Prestij Elit Bursa ulaşım!

Bak Yapı imzası taşıyan Bursa Prestij Elit Evleri 'nde fiyatlar 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Prestij Elit Bursa ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim?

Daire alanlarının 165 metrekareden başladığı projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Prestij Elit Bursa ne zaman teslim?

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Bursa Prestij Elit'in 2. etabı Eylül sonunda hazır!

Bakyapı’nın Bursa Osmangazi bölgesinde hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı!

Prestijli yaşam alanlarının mimarı Bakyapı’nın Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Prestij Hayat'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa'daki yeni Prestij Hayat projesinin detaylarını paylaştı. Bakgör, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat!

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 17 blok olarak toplam 1.518 bağımsız birimden oluşuyor...

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim Haberi

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim

Prestij Elit Bursa Konutları 46 blok halinde yükseliyor. Bak Yapı tarafından inşa edilen projede 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle vade imkanı sağlanan Prestij Elit Evleri Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Proje 60 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. Toplamda 522 adet konutun yer aldığı projenin 30.000 metrekarelik peyzaj alanı mevcut. 


Fin hamamı, mescit, yüzme havuzu ve fitness gibi sosyal yaşam alanlarına yer verilen Bursa Prestij Elit'te dairelerin alanları 186 ile 186 metrekare arasında değişiyor. 


Prestij Elit Bursa nerede? 


Satış ofisi ulaşım: FSM...