26 / 04 / 2024

prestij park ulaşım

prestij park ulaşım

Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park projesi Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Prestij Park iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Prestij Park'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Yüzde 70'i tamamlanan Prestij Park projesinde son 300 daire kaldı. Prestij Park 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Prestij Park'ta 159 bin liraya 2+1 daire!

Bak Yapı, sunduğu İstanbul Prestij Park projesinde bir haftada yaklaşık 200 konut satışı gerçekleştirdi. Ferhat Bakgör, tapu garantili, inşaat sorunu olmayan projenin Esenyurt’ta müşterinin güvenilir kalesi olduğunu söyledi...

Prestij Park satılık!

Prestij Park satılık daire fiyatları kapsamında 1+1 daireler 129 bin TL, 2+1 daireler 159 bin TL ve 3+1 daireler 199 bin TL ile 269 bin TL arasında değişen satış fiyatları ile alıcılara sunuluyor...

Prestij Park ulaşım!

26 blok halinde İstanbul-Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Prestij Park projesinin satış süreci devam ediyor. Prestij Park ulaşım ve adres bilgisinin ayrıntıları haberimizde yayınlanıyor:..

Prestij Park Pendik nerede?

Prestij Park Pendik nerede , nasıl gidilir , ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

prestij park ulaşım Haberi

prestij park ulaşım

170 milyon lira yatırım belediyle hayata geçirilen İstanbul Prestij Park projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. 


Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park Evleri'nin ilk etap teslimleri tamamlandı.


Bak Yapı imzası taşıyan İstanbul Prestij Park Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede ikinci etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. 


350 bin metrekare alan üzerine yayılan projede fitness center,  çocuk oyun alanları,  buhar odası, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları bulunuyor.


İstanbul Prestij Park fiyat listesi için projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Prestij Park iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.  


Prestij Park Beylikdüzü adres bilgileri!

İstanbul Prestij Park adres: Namık Kemal Mah. Kiler Caddesi...