26 / 04 / 2024

prfilo kampanya son dakika

prfilo kampanya son dakika

Profilo'da yaza özel ''oh be dedirten'' kampanya başladı. Klima fiyatlarına indirim yapıldı. Peki klima fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 klima fiyatları...

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

Yapı Kredi'den dev kampanya! Son gün 10 Ağustos, acele edin!

Yapı Kredi, son dakika dev yeni kampanyasını açıkladı. Bu kampanya sayesinde 170 TL'ye varan Worldpuan kazanabileceksiniz! İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Temmuz, acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Son gün 31 Temmuz 2023... Hemen buraya bakın, acele edin...

İş Bankası'ndan son dakika yeni kampanya! Son gün 30 Haziran, acele edin!

İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya başlattı. İşCep uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlar, kredi kartlarıyla yapacakları market alışverişlerinde yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabiliyor.

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

İş Bankası'ndan yepyeni kampanya! Son dakika!

Yeni bir kampanya İş Bankası Maximum Kart sahiplerini sevindirecek. 17 Nisan - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 4 aya varan taksit imkanı sunuluyor.

Migros o bankanın müşterilerine dev kampanya sundu! Son gün yaklaşıyor! Yetişen yararlanıyor!

O bankanın müşterilerine Migros, dev kampanya hazırladı. Son gün 30 Nisan olarak duyuruldu. İşte detaylar!

Suzuki S-Cross'ta yüzde 0.99 faiz kampanya! Son dakika...Hemen fiyatlara bakın!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. şu anda 2022 ve 2023 model yılı 0 km Suzuki S-Cross modelinin tüm versiyonlarına özel bir bahar fırsatı sunuyor. Bu fırsat, 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Pegasus seyahat kampanyası ile uçak bileti fiyatlarında büyük indirimler yaparak seyahat severleri sevindirdi. Yapılan açıklamada, sadece 1 Euro karşılığında uçak bileti satın alabileceğiniz belirtilirken, kampanya son tarihi olarak 16 Nisan verildi. Bu kampanya kapsamında sadece 20 TL ödeyerek seya

İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!

Son zamanlarda bankalar tarafından hayata geçirilen faizsiz krediler, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bunlardan biri de İş Bankası'ndan geldi.

prfilo kampanya son dakika Haberi

prfilo kampanya son dakika

Profilo dayanıklı ev aletlerinde klimalarda kapmaya yapıldı. Yaza özel başlatılan klimalar satış bayilerinde ve profile web sitesi üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. 

Bu sıcak yaz aylarında klima almak isteyenler için kampanyalı klimaların fiyat listelerini sizlerle paylaştık. İşte Profilo klima fiyat listesi 5 Ağustos 2022...

PROFİLO  KAMPANYALI KLİMA FİYAT LİSTESİ 5 AĞUSTOS 2022

Klima, Ev Tipi
18.000 BTU
KSX18XB30N
16.134,00 TL

R32 çevre gazı içeren inverter klimalar doğayı koruma özelliği var.

 3 boyutlu hava akımı özelliği sayesinde odanın her köşesine eşit bir hava dağıtımı sağlar. 

1W Bekleme Modu klimanızı kullanmadığınız zamanlarda enerji tasarrufu da yapmanızı sağlayarak elektrik tüktiminde tam bir destekçidir.

3 Boyutlu Hava Akımı evin her köşesinin aynı sıcaklığa sahip olmasını sağlar.

Takip Modu sayesinde, klimanız oda sıcaklığını daha doğru ayarlar ve daha konforlu özel soğutma...