26 / 04 / 2024

prim potansiyeli en yüksek şehir hangisi

prim potansiyeli en yüksek şehir hangisi

Dubai Cityscape'te CBRE’nin açıkladığı raporda İstanbul ‘en ucuz metropol’ olarak gösterilince, 61 firmayla Cityscape’i abluka altına alan Türk şirketlerinin ‘prim potansiyeli en yüksek şehir’ argümanı da gerçek oldu.

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

11 Eylül-15 Eylül tarihlerinde borsada en çok kazandıran ve kaybettirenler belli oldu!

Borsa İstanbul'da önceki hafta Şekerbank yüzde 12,15’le en çok prim yapan hisse oldu. Aynı zamanda, Şekerbank, peş peşe iki hafta zirvede yer aldı.

Haftalık BIST 100'de Hangi Hisseler En Çok Prim Yaptı, Hangileri Değer Kaybetti?

Haftalık BIST 100'de en çok prim yapan ve azalan 3 hisse açıklandı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz haftayı oldukça güçlü bir performansla tamamladı.  10-14 Temmuz haftasında bazı yatırım araçları daha fazla kazandırdı. İşte BIST 100’de dikkat çeken gelişmeler…

Borsa ‘Şimşek’ gibi! BIST 100 endeksi son 3 ayın zirvesini gördü! İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada geçen hafta başlayan olumlu hava bu hafta da devam ediyor. Endeks yüzde 5’in üzerinde prim yaparak 5 bin 372 puandan kapattı. Böylece endeks son 3 ayın zirvesini test etmiş oldu.

Borsa günün ilk yarısında yüzde 3,7 prim yaptı! İşte borsada en çok kazandıran hisseler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Borsa İstanbul’da haftabaşında başlayan pozitif hava sürüyor. BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 3,27 oranında prim yaparak 4 bin 924 puana kadar yükseldi.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu döviz! Borsa ve altın üzdü! En çok hangi hisseler prim yaptı?

Seçim öncesi piyasalarda belirsizlik ortamı devam ederken, yatırımcıların bekle-gör politikasıyla temkinli hareket ettiği gözleniyor. Peki, bu hafta en çok hangi yatırım aracı yatırımcılarını sevindirdi? Borsa düşerken en fazla prim yapan hisseler hangileri oldu? Detaylar haberimizde…

Borsada ‘bahar’ havası! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri geriledi? İşte borsada en çok işlem gören hisseler!

Borsa haftaya pozitif başladı. BIST 100 endeksi yüzde 0,21 oranında prim yaparak günü 5 bin 22 puandan tamamladı. Altın ve döviz kurları ise haftaya sakin başladı. Ons altında sınırlı yükseliş devam etse de geçen haftaki rekorlara şimdilik mola verdiği gözleniyor.

Borsa kayıpta! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri değer kaybetti? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada bayram öncesi gelen satışlarla endeks yüzde 0,80 oranında gerileme ile günü 5 bin 18 puandan tamamladı. Peki, borsada kaç şirketin hisse senedi değer kazandı, hangileri değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangileri? Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Detaylar haberimizde..

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! EYT'de prim şartı değişti!

EYT'de milyonlarca kişinin heyecanla beklediği ve gözler gelişen bütün prim düzenlemesine odaklanmış durumda. Bu hususla alakalı çalışmalar sürerken 7200 gün  tescil affı ve 1800 gün müjdesi geldi. 

Emekliler isyan ediyor! 3 bin 600 gün prim ödeyen ile 9 bin gün prim ödeyenin maaşı aynı olmaz!

Hükümetin en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasına ilişkin hazırladığı yasa teklifinin yankıları sürüyor. Bu teklifin yasalaşması halinde yaklaşık 15,6 milyon emeklinin yarıdan fazlasının maaşı eşitlenirken, daha yüksek prim ödeyip de emekli olanlar bu duruma itiraz ediyor.

Geçen hafta parasını altın, dolar ve borsaya yatıranların kazancı ne oldu? En çok hangi hisseler prim yaptı?

Yüksek enflasyona karşı birikimlerini korumak isteyen risk algılarına göre tercihlerde bulunuyor. Peki geçen hafta en fazla hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsada işlem gören hisse senetleri arasında en çok hangileri prim yaptı? İşte yanıtları…

prim potansiyeli en yüksek şehir hangisi Haberi

prim potansiyeli en yüksek şehir hangisi

Dubai’deki Cityscape Global gayrimenkul fuarında CBRE’nin açıkladığı raporda İstanbul ‘en ucuz metropol’ olarak gösterilince, 61 firmayla Cityscape’i abluka altına alan Türk şirketlerinin ‘prim potansiyeli en yüksek şehir’ argümanı da gerçek oldu.


Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarının başında anılan Dubai Cityscape Global 2015’te geçen hafta boyunca Türk firmaları gelen ziyaretçilerden yatırım çekmek için adeta çırpındılar. Fuarın düzenlendiği Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından 61 Türk firması ile en fazla temsil edilen ülke olan Türkiye’deki müteahhitlerin yabancıya satışta sıkça dillendirdikleri ‘prim potansiyeli en yüksek ülke’ argümanı, fuarın son gününde yayımlanan bir rapor ile tescillendi. 


İSTANBUL 2014’E GÖRE YÜZDE 15 ARTTI 


ABD merkezli uluslar arası gayrimenkul yatırım danışmanlık firması CBRE’nin Cityscape Fuarı’nda duyurduğu Global Living araştırmasına göre İstanbul, metrekaresi 1173 dolar ile dünyanın önde gelen gayrimenkul yatırım...