25 / 04 / 2024

Prime Development yeni avm inşaatı

Prime Development yeni avm inşaatı

Türkiye pazarına 2007 yılında giren Uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştirecek.

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Prime 360 Burgaz yüzde 0.69 faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje! 

Prime 360 Burgaz projesinde yüzde 0.69 ve yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Prime 360 Burgaz'da konut fiyatları ne kadar? 

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Amazon Prime abonelerine kötü haber! Üye fiyatlarına gelen zam kullanıcıları kızdırdı

Uzun bir zaman süresince aylık ücretini muhafaza eden Amazon Prime, fiyat yükselişiyle gündeme geldi. Yeni Amazon Prime ücreti ciddi bir yükselişe rağmen hâlâ uygun ücretiyle dikkat çekiyor.

Amazon Prime Gaming 720 TL’lik oyunları ücretsiz verecek!

Mayıs ayı için Amazon, Prime Gaming abonelerine ücretsiz olarak verilecek 15 oyunu duyurdu. Bu oyunlar, toplam değeri 740 TL olan eski ve yeni oyunlardan oluşuyor ve sonuna kadar abonelere ücretsiz olarak sunulacak.

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Aron Prime projesinde 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlar!

Onur ve Arda Işık’ın kurucusu olduğu Aron Müteahhitlik, yeni projesi Aron Prime'ı lansman ile tanıttı. 

Prime Development yeni avm inşaatı Haberi

Prime Development yeni avm inşaatı

Almanya merkezli uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, Türkiye pazarına 2007 yılında girdi. Pazara girdiğinden bu yana üç önemli AVM projesi geliştiren, diğer taraftan Neomarin ve Ritim İstanbul projelerine danışmanlık veren grup, önümüzdeki dönemde yeni projeler yapmaya hazırlanıyor. 


Primemall markasıyla İskenderun, Antakya ve Gaziantep'te üç AVM açan grubun odağında yine Anadolu var. Önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştireceklerini söyleyen Prime Development CEO'su Artuğ Çetin, "Ancak projeler henüz geliştirme aşamasında olduğu için detayları netleşince paylaşacağız. Önümüzdeki üç yıl içinde 750 milyon TL'lik yatırım planlıyoruz" diyor. Açılacak olan projelerin toplam kiralanabilir alanının 80100 bin metrekare olması ve yaklaşık 250-300 mağaza ile i hizmet vermesi planlanıyor. 4. istanbul dışında gerçekleştirilecek olan bu projelerde yaklaşık 2 bin 500 kişiye yeni iş imkanı...