29 / 03 / 2024

Profilo bulaşık makineleri

Profilo bulaşık makineleri

Tüketiciye yönelik fark yaratan kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat sunan kampanyasıyla ses getirecek. Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti.

Profilo bulaşık makineleri bir ay daha denenebiliyor!

Tüketiciye yönelik fark yaratan kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilere yönelik kampanyalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Profilo bulaşık makineleri bir ay daha denenebiliyor.

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava!

Evet, yanlış duymadınız! Tüketiciye yönelik fark yaratan kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilere yönelik kampanyalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Profilo BM4321EG bulaşık makinesi kaç TL, en ucuz nerede? İşte fiyat listesi... 

Etkili fonksiyonları ile öne çıkan Profilo BM4321EG bulaşık makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 yıkama programına sahiptir. Peki Profilo BM4321EG bulaşık makinesinde hızlı yıkama kaç dakika? İşte detaylar...

İşte Profilo bulaşık makinelerinde en uygun fiyatlar! Bakmadan almayın! 18 Nisan 2023 fiyat listesi…

Kaliteli ürünleri ile öne çıkan Profilo'nun üst düzey hijyenik yıkama yapan dayanıklı bulaşık makinesi modelleri uzun ömürlü kullanım sunuyor. Peki, en ucuz Profilo bulaşık makinesi nereden alınır? İşte detaylar...

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Regal bulaşık makineleri en uygun bu adreslerde! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Regal'in, şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan kolay kullanım özelliğine sahip bulaşık makineleri, birçok ailenin evinde yer alıyor. Peki, Regal bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Altus bulaşık makinesi 5.749 TL'den başlayan fiyatlarla! 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın bütçe dostu markası Altus'un bulaşık makineleri büyük ilgi görüyor. Peki, Altus bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte Altus bulaşık makinesi 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ayarlanabilen üst sepet yüksekliği ile büyük tencere ve tavalara ekstra yer sağlar. Bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Peki, Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ne kadar elektrik harcar? Profilo BM5221MA kaç programlı? 

Profilo BMS621V1 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 399 TL! Teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo BMS621V1 Solo Bulaşık Makinesi 13 kişilik yıkama kapasitesi ve 6 farklı yıkama programı sayesinde bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makineleri Haberi

Profilo bulaşık makineleri

Bulaşık makinesi ile ilk kez tanışacak olan ve bugüne kadar bu konuda çekimser kalanlara seslenen “Denemesi bedava!” kampanyası yoğun talep üzerine Temmuz sonuna kadar uzatıldı. Uluslararası tasarım ödüllü BM5380MG bulaşık makinesinin de dahil olduğu kampanyada 31 Temmuz’a kadar satın alınan bulaşık makineleri koşulsuz olarak 31 Ağustos’a kadar iade edilebilecek. Bu kampanya, Bayram coşkusunu taçlandıracak!



Geleneksel değerlere verdiği önemle öne çıkan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilerine Ramazan Bayramı jesti yaparak tasarım ödüllü BM5380MG bulaşık makinesini 1 ay ücretsiz deneme ve koşulsuz iade etme fırsatı sunuyor. Böylece bayram ziyaretine gelen sevdiklerinize daha çok vakit ayırıp, afiyetle yenen yemeklerden sonra siz rahatça onlarla olurken, biriken bulaşıkları Profilo yıkayacak ve mutfağınız sürekli derli toplu olacak.


Tasarım alanında dünyanın en köklü ve prestijli ödül organizasyonu olan...