19 / 04 / 2024

Profilo BMS621V1 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 399 TL! Teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo BMS621V1 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 399 TL! Teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo BMS621V1 Solo Bulaşık Makinesi 13 kişilik yıkama kapasitesi ve 6 farklı yıkama programı sayesinde bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 




Profilo bulaşık makinesi 3 kademeli asansörlü sepeti sayesinde her koşulda esneklik ve yıkama kolaylığı sağlar. 10 yıl garantili motor teknolojisiyle uzun yıllar kullanım imkanı sunar.

Profilo bulaşık makinesi, 845 mm yükseklik, 600 mm genişlik, 600 mm derinlik boyutlarında dizayn edildiği için kullanıcılarına işlevsellik sunuyor.Kompakt boyutlara sahip olmasıyla istenilen yere konumlandırılabiliyor.3 kademeli asansörlü üst sepet tencere ve tavalarınız için her koşulda esneklik ve yıkama kolaylığı sağlar.Üst sepet, kenarlarında bulunan mandallar yardımıyla dolu halde bile aşağı ve yukarıya hareket ettirilebiliyor. Böylece alt sepete büyük tabak ve tencereler, üst sepete ise uzun bardaklar kolaylıkla yerleştirilerek yıkanabiliyor.

Bulaşık makinesi modeli Hijyen Ekstra özelliğiyle yıkama işlemini gerçekleştiriyor. Bu özellik ile bulaşıklar uzun süre ve yüksek ısıda derinlemesine yıkanarak etkili temizlik performansı ortaya konuyor.Profilo bulaşık makinesi içerisinde ekstra 3. çekmece bulunuyor. Bu 3. çekmece sayesinde makinede daha fazla bulaşık için yer açılmış oluyor. Küçük fincanlar, çatal, bıçak ve kaşıklar alt sepetler yerine 3. çekmeceye yerleştirildiğinde makinede daha fazla ve hacimli bulaşıklara yer açılıyor.

Ayarlanabilen üst sepet özelliği sayesinde üst sepeti rahatlıkla yerinden çıkarabilir, istediğiniz seviyede yüksekliğini manuel olarak değiştirebilirsiniz. Böylece tencere ve tavalarınıza rahatlıkla yerleştirebilirsiniz.Aynı zamanda Profilo bulaşık makinesi yarım yük yıkama özelliğine sahiptir. Yarım yük yıkama programı sayesinde makinenin dolması beklenmeden yıkama işlemi gerçekleştirilir.

Peki Profilo bulaşık makinesinin diğer teknik özellikleri neler? 


Geri Dön