25 / 04 / 2024

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?



Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi
Teknolojinin gelişmesi bir çok ürününde değişmesini sağladı. Gelişmiş bir çok yıkama fonksiyonuna sahip yeni bulaşık makineleri tüketicisinin karşısına çıktı. Böylece hijyenli bulaşıklara ulaşmak ve enerjiden,zamandan tasarruf etmek çok kolay hale geldi.

EKSTRA SESSİZ ÇALIŞMA ÖZELLİĞİ

Bulaşık makinesinin sahip olduğu Silence on Demand (Sessiz Çalışma) fonksiyonu Home Connect uygulaması üzerinden aktifleştirilerek gerektiğinde makinenizin sesini azaltır. Bulaşık makineniz, fonksiyon etkinleştirildiği andan itibaren 30 dakikaya kadar çıkardığı sesi en aza indirir.

HER YERDEN KONTROL ÖZELLİĞİ

Uzaktan Kontrol özelliği, bulaşık makinesinin sağladığı diğer kolaylıktır.Bulaşık makinenizin tüm kontrollerini istediğiniz zaman istediğiniz yerde Home Connect uygulaması üzerinden uzaktan başlatabilir, durdurabilir, programları seçebilir ve süreleri belirleyebilirsiniz.

TABLET SAYACI ÖZELLİĞİ

Tablet Sayacı, kalan bulaşık makinesi tableti sayısını takip etmenize yardımcı olur. Her tablet satın alımından sonra, yalnızca Home Connect uygulamasına tablet sayısını girmeniz gereklidir. Tablet Sayacı her yıkamadan sonra kalan tablet sayısını günceller. Tabletler belirlenen sayının altına düştüğünde, Home Connect uygulaması  size bildirim göndererek azaldığının haberini verir. 

YÜKSEK DÜZEYDE ESNEKLİK

VarioDrawer çatal bıçak takımı ve kepçe ile çırpma teli gibi daha küçük mutfak eşyaları için ideal bir yerdir ve espresso bardakları bile rahatlıkla konabilir.Bu, bulaşık makinenizi yerleştirirken daha fazla esneklik sağlar ve alt sepete daha fazla yer sağlar.

YÜKSEKLİĞİ AYARLANABİLİR SEPET

Rackmatic teknolojisi sayesinde basit bir el hareketiyle üst sepetin yüksekliğini, makine doluyken bile 3 farklı kademede ayarlamak mümkündür.Böylece alt sepete büyük tabak ve tencereleri veya üst sepete uzun kadehleri kolayca yerleştirilir.

Peki bulaşık makiinesinde yer alan ekstra hijyen fonksiyonu ne işe yarıyor? 


Geri Dön