26 / 04 / 2024

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?



Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi
Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, Ekstra hijyen fonksiyonu, Akıllı Dozaj Asistanı sistemi ve EcoSilence Drive teknolojisi ile merak uyandırıyor. Aynı zamanda ürün 10 yıl paslanmazlık garantisi sunarak uzun yıllar kullanım imkanı sağlıyor. 

Yüksekliği Ayarlanabilir 3 Katlı Sepet

Rackmatic teknolojisine sahip bulaşık makinesinde basit bir el hareketiyle üst sepetin yüksekliği, makine doluyken bile 3 farklı kademede ayarlanabilir. Böylece alt sepete büyük tabak ve tencereler veya üst sepete uzun kadehler kolayca yerleştirilebilir.

EcoSilence Drive Teknolojisi

EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sunar. EcoSilence Drive, sürtünme sesini en aza indiren, fırçasız, enerji tasarruflu bir motorla donatılmıştır ve kullanıcıları için daha yumuşak, daha sessiz bir çalışma ortamı oluşturur. 

10 Yıl Paslanmazlık Garantisi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, özel yüzey kaplamaları ve bulaşık makinelerinin içinde kullanılan çelik ile diğer malzemeler için ek teknolojiler geliştirerek, tüm bulaşık makinelerinin iç gövde paslanmazlık süresini 10 yıla çıkardı. 

Akıllı Dozaj Asistanı 

Akıllı Dozaj Asistanı sistemi sayesinde her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim elde edilir.Tablet deterjan, yıkama sürecinin en uygun anında özel tasarlanmış sepetin içine otomatik olarak düşer ve bu sepette yıkama esnasında kontrollü olarak çözüm işlemi gerçekleşir. 

Zaman Erteleme Fonksiyonu

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'ni sahip olduğu Zaman erteleme fonksiyonu sayesinde, istenen başlatma zamanı için programı önceden seçebilirsiniz. Bu; ürününüzü günün herhangi bir saatinde ve  geceleri rahatça kullanabilmenize yardımcı olur.

Peki Ekstra hijyen fonksiyonu ne işe yarıyor? Bosch bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? İşte cevaplar..
 


Geri Dön