24 / 04 / 2024

Profilo holding son durum

Profilo holding son durum

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Profilo CGA252Z0TR çamaşır makinesi ağustosa özel fiyatla satışa çıktı!  

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen üreticilerden biri olan Profilo, evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi konusunda resmen bir devrim yaptı. Profilo, son teknolojik özelliklerle donattığı CGA252Z0TR çamaşır makinesini ağustosa özel fiyatla görücüye çıkardı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Profilo BM4321EG Bulaşık Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Hijyen ve deterjan kalıntısı endişesine son veren fonksiyonları ile öne çıkan Profilo BM4321EG Bulaşık Makinesi 13 kişilik kapasite ve 4 yıkama programına sahiptir. Peki Profilo BM4321EG Bulaşık Makinesinde hızlı yıkama var mı? İşte detaylar...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Profilo holding son durum Haberi

Profilo holding son durum

Bir zaman tesislerinde binlerce kişinin istihdam edildiği vergi rekorları kıran, en büyük sanayi listelerinde bulunan Profilo Holding geçen perşembe İstanbul Ticaret Mahkemesi’nde görülen bir davada iflas etti. Hürriyet'te yer alan habere göre; geçen sene yaşamını yitiren iş insanı Jak Kamhi’nin, kiralık küçük bir iş yerinde temelini attığı ancak seneler içinde Türkiye sanayisinin güçlü oyuncularından biri olan holdingi iflasa sürükleyen dava ise ilgi çekici. Profilo Grubu şirketlerinin avukatlığını yapan kurucu Jak Kamhi ile de yakın ilişkisi olan ünlü avukat Sümer Altay, takip ettiği önemli bir dosyadaki vekâlet ücreti ödenmediği nedeni ile grup ile karşı karşıya geldi. Anılan dosyadan uzaklaştırılan Av. Altay, vekâlet ücretinin ödenmesi için harekete geçti ancak herhangi bir sonuç elde edemedi.

MİKTAR 2.5 MİLYON TL

Avukat Altay bu kez, 2.5...