29 / 03 / 2024

Profilo Küçük Ev Aletleri fiyatları

Profilo Küçük Ev Aletleri fiyatları

Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilosu var yaklaşımıyla hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan ayında küçük ev aletlerinin satışlarını yüzde 35 artırarak önemli bir başarı elde etti.

İncek Loft satılık ev fiyatları!

İncek Loft satılık ev fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Akfen İnşaat tarafında hayata geçirilen İncek Loft projesi 1199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Danimarka'da 4 bin yıllık ev bulundu!

Danimarka'nın Frederikssund şehrinde tren yolu çalışmaları sırasında 4 bin yıllık ev bulundu. Kuzey Avrupa ülkelerinde bulunan en büyük evler arasında olduğu belirtilen yapıda zamanında önemli bir kişinin oturduğuna dikkat çekildi.

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir konumda yükseliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Inistanbul Gala Topkapı satılık ev!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Topkapı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1' e kadar tasarlandı.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul satılık ev!

Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta bulunan proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı Inİstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Bornova İzmir Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bornova İzmir Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Aydos Country Sinpaş satılık ev!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Aydos Country Sinpaş satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Profilo Küçük Ev Aletleri fiyatları Haberi

Profilo Küçük Ev Aletleri fiyatları

Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilosu var” yaklaşımıyla hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan ayında küçük ev aletlerinin satışlarını yüzde 35 artırarak önemli bir başarı elde etti. Küçük ev aletlerinin satışlarını tost makinesinde yüzde 200, çay makinesinde yüzde 160 gibi çarpıcı oranlarda artıran Profilo’nun bu rakamları, tüketicinin de Ramazan ayında iftar ve sahurda daha çok tost ve çay ile beslenmeyi tercih ettiğini ortaya koydu.


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, küçük ev aletleri satışlarını Ramazan ayında bir önceki aya göre ortalama yüzde 35 oranında artırdı.


Ramazan ayında satışı en çok artan Profilo Küçük Ev Aletleri ise TTM7620V Tost Makinesi, CM4000 Çay makinesi ve MK4745 Mikser oldu. Ramazan ayında Profilo Küçük Ev Aletleri’nin satışındaki artışlar, tost makinesinde yüzde 200, çay makinesinde yüzde...